Dierentuin kaarten winnen

Dierentuin kaarten winnen
Het pretparkseizoen is begonnen en om dit te vieren met jou mag je bij Tripper gratis één keer aan het rad draaien!
Je kunt verschilende entreekaarten winnen, maar ook kun je extra korting op je tickets scoren! Kijk snel of jij de gelukkige winnaar bent van de entreekaarten!

Hoe win je entreekaarten?

We hebben het even voor je uitgezocht en het is super simpel! Als je naar de website van Tripper gaat dan krijg je een pop-up te zien. Hier moet je even je e-mail invullen en dan kun je aan het rad draaien. Je ziet direct of je wat gewonnen hebt. Ben jij een gelukkige winnaar? Claim dan snel je prijs! Meer hoef je niet te doen om kans te maken op gratis entreekaarten!
Je kunt kaarten winnen voor o.a.
  • Hellendoorn 
  • Walibi
  • Drievliet
Naast het winnen van deze entreekaarten kun je ook kortingen winnen van € 2,50, €5,- en zelfs € 100,- Zo worden je dierentuin tickets wel heel goedkoop!

Maak hier kans op gratis entreekaarten  

Dierentuin korting via Tripper

Bij Tripper kun je leuke kortingen krijgen op je dierentuin tickets. Welke kortingen er online staan kan per dag verschillen, maar op het moment van schrijven kun je korting pakken voor de volgende dierentuinen:
 
Naast bovenstaande dierentuin kortingen kun je bij Tripper heel veel kortingen krijgen voor dagjes uit naar pretparken, wellness en musea! Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op Tripper als je op zoek bent naar een voordelig dagje uit!