Burgers’ Light bij Burgers Zoo

burgers light
Ook in 2019 kunnen jullie weer genieten van Burgers’ Light. Als we kijken naar Burgers’ Light 2019 zien we dat de nadruk vooral ligt op een goede combinatie van interactie van de gasten en natuurlijk is er ook goed nagedacht over de beleving van de gasten. Kom naar dit gave lichtspektakel ik Burgers’ Zoo van 23 februari tot en met 9 maart 2019.
 
 
Dit jaar zal Burgers’ Light je meenemen langs de levensfase van een vlinder. Tijdens de route kom je langs verschillende podia, van eieren tot rups, pop en de transformatie van de vlinder. Tijdens deze route zul je mooie lichtornamenten zien en ook zullen er acteurs aanwezig zijn die spelen met het licht en met schaduw. Zeker de moeite waard! Combineer Burgers’ Light met een dagje dierentuin in Burgers’ Zoo. Wat ook erg leuk is, is dat het Bush en Park Restaurant geopend zullen zijn voor een lekker hapje en drankje. Ook kunnen de kinderen heerlijk spelen in de overdekte Kids Jungle en in de spiksplinternieuwe buitenspeeltuin welke je kunt vinden aan de andere zijde van het Park Restaurant. Deze laatste zijn verlicht zijn op een bijzondere manier! Neem er dus zeker een kijkje!

Waar, wat en hoe

Burgers’ Light zal plaatsvinden bij Burgers Zoo van 23 februari tot en met 9 maart 2019. Kom jij naar 18:00? Dan betaal je een speciaal tarief van € 10,- per persoon. Ben jij een abonnementhouder? Dan mag je gratis naar binnen bij Burgers’ Light! Heb jij overdag een bezoekje aan Burgers’ Zoo gebracht? Dan mag je uiteraard blijven tot 21:00.
De route van Burgers’ Light zal grotendeels door de Bush en Ocean zijn en dat houdt in dat ook met slecht weer het leuk is om een bezoekje te brengen aan Burgers’ Light.

Lees dit ook even

Alleen de Bush en Ocean zullen openblijven tot 21.00 uur. De rest van Burgers’ Zoo zal dichtgaan om 17.00 uur. Er is een parkplattegrond waarop je heel duidelijk kunt zien welke delen van Burgers’ Zoo niet open zullen zijn tijdens Burgers’ Light. Hou er dus rekening mee dat er een groot deel van de dieren niet zichtbaar zullen zijn tijdens Burgers’ Light!