Burgers' Zoo kindercolleges

Burgers' Zoo kindercolleges

Burgers Zoo heeft iets wat wel erg leuk en tegelijkertijd ook zeer leerzaam is, namelijk de kindercolleges. Je kunt nu van oktober tot maart eens in de maand deelnemen aan een kindercollege. Vaak is deze elke derde woensdag van de maand. 

Waar: Burgers Zoo. Safari Meeting Centre

Wanneer: verschillend, maar vaak elke 3e woensdag van de maand. 

Hoe laat: de kindercolleges starten altijd om 16:00. Een college duurt ongeveer een uur.

Voor wie: voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die een jaarkaart hebben. 

Burgers' Zoo kindercolleges

Ben jij van plan om deel te nemen aan de Burgers Zoo kindercolleges? Dan kun je jezelf aanmelden via de website van Burgers Zoo. Als je een jaarkaart hebt van Burgers Zoo dan mag je voor niks deelnemen aan de lezing. Heb je geen jaarkaart maar wil je mee als introducés? Dan moet je helaas wel even een entreekaart kopen. Je kunt aan de kassa een kaartje krijgen met korting en dan kun je ook deelnemen aan de kindercollege.

Wil je als ouder graag mee naar een lezing? Dit is uiteraard geen probleem. Wel geeft Burgers Zoo aan dat je als ouder achterin de zal plaats moet nemen. Zo kunnen de kinderen allemaal lekker vooraan zitten en goed naar alles luisteren. 

Burgers' Zoo korting

Heb je geen jaarkaart en wil je wel graag naar Burgers Zoo? Dan kun je regelmatig een leuke Burgers Zoo korting krijgen via onze website. Het is dan ook verstandig om even goed te kijken welke kortingen er op dit moment allemaal te krijgen zijn zodat je zeker weten niet teveel betaald voor je entreekaart van Burgers Zoo.