Burgers' Zoo korting Social Deal

Burgers' Zoo korting via Social Deal

Tegenwoordig is Social Deal eigenlijk niet meer weg te denken uit de websites met kortingen voor dagjes weg, en laten ze nou ook regelmatig een deal online hebben staan voor Burgers' Zoo! Helaas hebben ze dit niet het hele jaar door, dus het beste kun je het direct even checken via onderstaande button, dan weet je direct waar je aan toe bent. 

Wat is Social Deal?

Social Deal is een website boordevol met kortingen. Je vindt hier kortingen voor dagjes weg, maar ook kortingen voor bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling of een wasbeurt voor je auto. In korte tijd is deze website gegroeid tot één van de grote spelers als het gaat om kortingen online. Het enige wat jij hoeft te doen, is een account aanmaken. Je hoeft nergens lid van te zijn, en niet ergens voor te sparen. Je kunt direct je tickets kopen, en dezelfde dag nog voordelig een dagje weg!

 

Burgers' Zoo korting

Regelmatig staat er bij Social Deal een korting online voor Burgers' Zoo. Echter kan het ook zo zijn dat dit nu even niet zo is. Geen probleem! Wij zoeken graag voor jou online naar alle actuele kortingen voor een dagje dierentuin. Het is altijd slim om de verschillende kortingen op een rij te checken. Zo weet je zeker dat je de beste kortingen te pakken hebt voor jullie dagje Burgers' Zoo.

Wat is er te doen bij Burgers' Zoo?

Wij kunnen ons voorstellen dat jij je afvraagt wat er allemaal voor leuks te doen is bij dé dierentuin van Arnhem. We beloven je dat je hier echt een hele dag plezier kunt hebben. Zo kun in dit dierenpark van 45 hectare groot wandelen door de Bush of de Jungle, genieten van alle dieren die er zijn en vergeet zeker geen wandeling te maken door de gave tunnel die meterslang is in Burgers Ocean. Je hoeft in principe geen eten en drinken mee te nemen, er zijn genoeg restaurants in het dierenpark aanwezig. Is het vandaag wat minder lekker weer? Ook dit maakt niet uit! Er zijn aardig wat stukken welke overdekt zijn, dus bij een regenbui kunnen jullie schuilen én genieten van de dieren. Klinkt goed toch?!

 

In de zomermaanden is het park vaak wat langer geopend, dus nog langer plezier!

 

Fotocredit: Burgers' Zoo