Dikke korting Burgers’ Zoo

Burgers Zoo korting Social Deal

Het is in sommige stukken van Nederland nog steeds herfstvakantie, en het is super lekker weer. Perfect dus om een dagje naar Burgers’ Zoo te gaan, en laten wij nou een dikke korting van 38% hebben gevonden voor jullie! En let op, vandaag maak je bij elke € 10,- die je uitgeeft op Social Deal kans op een iPhone 13 Pro!

 

Voorwaarden van deze Burgers’ Zoo korting

Oké, dit is een toffe korting. Nu is het ook handig om de voorwaarden van deze deal te weten. Zo kun je de tickets alleen gebruiken van maandag t/m vrijdag. De tickets zijn geldig t/m 31-01-2022 en je bent wel verplicht om even te reserveren voordat je een bezoek gaan brengen aan Burgers’ Zoo. Dit ben je altijd verplicht, ook als je geen gebruik maakt van deze korting. Dit heeft te maken met de coronaregels waar we op sommige plekke nog steeds mee te maken hebben. Ondanks deze voorwaarden, blijft dit nog steeds een dikke korting! 

Is dit de beste korting?

Ja, op dit moment is dit de hoogste korting die je kunt krijgen voor Burgers’ Zoo. Dit kan wel per dag verschillen, dus we adviseren altijd om even hier te kijken wat de actuele kortingen voor Burgers’ Zoo zijn. Zo weet je zeker dat je de hoogste korting te pakken hebt! Wacht ook niet al te lang als je gebruik wilt maken van deze deal. Hij staat niet heel lang meer online, en je kunt er het hele jaar nog mee naar Burgers' Zoo. Ga je niet op korte termijn, sla dan alvast je tickets in met korting en bewaar ze totdat jullie gaan.

Last minute naar Burgers’ Zoo

Willen jullie vandaag nog naar Burgers’ Zoo met deze korting? In principe kan dit, je krijgt de tickets na betaling namelijk direct in je mailbox. Echter is het wel zo dat je een plek moet reserveren als je bij Burgers’ Zoo naar binnen wil. We kunnen je niet garanderen dat er vandaag ook daadwerkelijk plek is, kijk hier dus even goed na voordat je de tickets gaat kopen. Je moet sowieso reserveren als je een dagje naar deze dierentuin wilt, ook zonder deze korting van Social Deal.