Burgers Zoo korting AH

Burgers Zoo korting AH

Burgers Zoo korting via de AH, we gaan jou vertellen of dit mogelijk is, hoe hoog deze korting dan is én hoe je er gebruik van kunt maken. Een dagje weg met een leuke korting, maakt het natuurlijk nog leuker dan het al is! En laten er nou aardig wat leuke kortingen online te vinden zijn. Ook zijn er elke dag leuke kortingen voor Burgers Zoo te vinden, je ziet ze door op onderstaande button te klikken. Hier hebben we alle kortingen  van dit moment voor jou op een rij gezet.

Hoe pak je deze korting?

Je kunt gebruik maken van de Burgers Zoo korting als je de boodschappen doet bij de AH. Je spaart dan voor kortingen op dagjes weg. Als jij een volle spaarkaart hebt, dan kun je deze inleveren en kun je bij heel veel leuke dagjes weg een korting krijgen. Je krijgt dan namelijk het tweede kaartje gratis. Het is dus zeker de moeite waard om hier even naar te kijken. Helaas is deze korting niet geldig voor alle dierentuinen, en ook niet het hele jaar door.

 

Korting pakken via de AH

Als jullie naar Burgers Zoo willen, dan is het een goed idee om te kijken of er een korting te krijgen is via de AH. Regelmatig kun je namelijk bij de AH sparen voor het 2e dierentuin kaartje gratis.Zover wij weten is het op dit moment niet mogelijk om gebruik te maken van deze korting. Gelukkig hebben we aardig wat andere manieren gevonden voor jou om een leuke korting te pakken op je tickets. Bekijk hier alle Burgers Zoo kortingen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0