Burgers Zoo korting AH

Burgers Zoo AH

 

Ontdek de magie van Burgers Zoo met korting bij Albert Heijn! Als je een volle spaarkaart hebt, kun je deze inwisselen voor een tweede kaartje gratis. Een geweldige kans om voordelig met het hele gezin op avontuur te gaan in dit prachtige dierenpark.

 

Wandel door de Bush, ontdek de Ocean en verken de Safari. Bewonder kleurrijke vogels, imposante leeuwen en exotische vissen. Geniet van educatieve presentaties en speelse activiteiten. Vergeet niet je spaarkaart en kortingsvoucher mee te nemen naar de kassa voor de korting. Beleef een dag vol plezier, verwondering en onvergetelijke ontmoetingen bij Burgers Zoo!


Hoe pak je deze korting?

Je kunt gebruik maken van de Burgers Zoo korting als je de boodschappen doet bij de AH. Je spaart dan voor kortingen op dagjes weg. Als jij een volle spaarkaart hebt, dan kun je deze inleveren en kun je bij heel veel leuke dagjes weg een korting krijgen. Je krijgt dan namelijk het tweede kaartje gratis. Het is dus zeker de moeite waard om hier even naar te kijken. Helaas is deze korting niet geldig voor alle dierentuinen, en ook niet het hele jaar door.


Burgers' Zoo kortingen

Helaas staat de Burgers' Zoo AH korting niet het hele jaar op actief. Echter niet getreurd, want we hebben voor jou een speciale pagina vol met Burgers' Zoo kortingen gemaakt! Hier zie je snel en overzichtelijk welke kortingen je allemaal kunt krijgen voor deze geweldige dierentuin in Arnhem. Veel van de kortingen kun je vandaag nog gebruiken en geven je maar zo een korting van 35% per persoon! Kijk dus zeker even verder dan deze AH korting. Bekijk hier alle Burgers' Zoo kortingen van dit moment. 


Korting pakken via de AH

Als jullie naar Burgers Zoo willen, dan is het een goed idee om te kijken of er een korting te krijgen is via de AH. Regelmatig kun je namelijk bij de AH sparen voor het 2e dierentuin kaartje gratis.Zover wij weten is het op dit moment niet mogelijk om gebruik te maken van deze korting. Gelukkig hebben we aardig wat andere manieren gevonden voor jou om een leuke korting te pakken op je tickets. Bekijk hier alle Burgers Zoo kortingen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0