Burgers Zoo plattegrond

Burgers Zoo plattegrond

Ben je op zoek naar een Burgers Zoo plattegrond? Dan zit je hier goed! Wij hebben voor jou de plattegrond gevonden van Burgers’ Zoo, je vindt hem hieronder. Lees ook even verder als je gebruik wilt maken van een Burgers’ Zoo korting.

Bekijk de plattegrond

Hieronder plaatsen wij voor jou de plattegrond van Burgers’ Zoo. Hierop kun je snel en makkelijk zien wat er te doen, waar wat zit en hoe je kunt lopen. Dit kan handig zijn om alvast even te bekijken voordat jullie gaan. 

Burgers’ Zoo korting

Voordat we het verder gaan hebben over de plattegrond van Burgers’ Zoo, willen we je ook graag vertellen dat er vaak een leuke korting op je tickets te krijgen is. Hoe hoog deze korting is, is verschillend. Echter is het altijd slim om even te kijken of er op dit moment een goede deal te krijgen is. 

Wat zie je op de Burgers’ Zoo plattegrond?

Burgers Zoo is een dierentuin van maar liefst 45 hectare. Een plattegrond is dan op zich wel heel handig. Natuurlijk staan er door het hele dierenpark ook wegwijzers heen hoor. Op de plattegrond zien we dat Burgers Zoo is ingedeeld in verschillende stukken. Zo is er bijvoorbeeld de Dessert, de Rimba, Ocean en de Mangrove. Hier vind je allemaal dieren die passen bij de naam. Denk bij Ocean bijvoorbeeld aan vissen. Bij de Dessert bijvoorbeeld aan de Rode lynx. Deze gebieden vind je heel makkelijk terug op de plattegrond. Ook zie je op de plattegrond van Burgers Zoo bijvoorbeeld ook waar de toiletten en de restaurant zitten. Altijd fijn om dit even van tevoren te weten! 

 

Burgers Zoo plattegrond nu digitaal via de app

Tegenwoordig kun je de plattegrond van Burgers Zoo ook bekijken via de app genaamd “Burgers' Zoo Map”
Deze app kun je op je telefoon zetten, en dan zo zien waar je loopt als je in het park bent. Super handig en helemaal van deze tijd! Je kunt via deze app een standaard route plannen, maar ook kun je aangeven welke dieren jullie graag zouden willen zien en dan krijg je een aangepaste route. Je kunt deze app van Burgers’ Zoo hieronder downloaden.