Burgers’ Zoo tickets met korting

.Burgers’ Zoo tickets kun je eigenlijk altijd wel met korting scoren. Het is dus slim om even verder te lezen als jij nog een tickets hebt voor een dagje Burgers’ Zoo. Je vindt deze prachtige dierentuin sinds 1913 in Arnhem 

Burgers’ Zoo tickets met korting scoren

Oké, hoe kan je aan Burgers’ Zoo tickets met korting komen. We gaan het je vertellen, het is namelijk super makkelijk. Als je doorklikt via de button hieronder, dan zie je alle manieren staan hoe jij een korting kunt pakken op jouw tickets. Wij zoeken namelijk elke dag het hele internet af voor jou, zodat jij dit niet hoeft te doen als je een goede deal wilt voor je tickets. Dat is nog eens handig!

Burgers’ Zoo

Burgers’ Zoo is een dierentuin welke in 1913 is opgericht, en waar de dieren in vrijheid leven. Als je aankomt op de parkeerplaats, dan hangen de giraffen als nieuwsgierig over de hekken met hun lange nekken. Het dierenpark is opgedeeld in verschillende leefgebieden. Zo loop je door de Mangrove, de Ocean, de Bush, de Safari, de Rimba en de Dessert. Zo zul je bij de Ocean van alles zien wat leeft in het water, en bij de Safari zul je giraffen, nijlpaarden en zebra’s zien. Burgers Bush is waarschijnlijk het bekendste leefgebied waar je doorheen kunt lopen. Verdeeld over het dierenpark zijn genoeg plekken om lekker even tot rust te komen onder het genot van een hapje en drankje, en de kinderen kunnen heerlijk spelen in één van de leuke speeltuinen. Bekijk hier alvast de Burgers Zoo plattegrond.

 

Prijzen Burgers’ Zoo tickets

Als je een bezoekje wilt brengen aan Burgers Zoo, zul je tickets nodig hebben. Op het moment van schrijven zijn de prijzen voor de tickets als volgt:

0 t/m 3 jaar Gratis

Kind 4 t/m 9 jaar €23 

Volwassene €25,50 

 

 

Losse Burgers Zoo tickets of een abonnement?

Wat het voordeligste is, ligt er helemaal aan hoe vaak jullie een bezoek willen gaan brengen aan Burgers Zoo. Als jullie van plan zijn om niet meer dan 3x naar deze dierentuin te gaan, dan kun je het beste voor losse tickets gaan. Gaan jullie vaker, dan doe je er goed aan om een Burgers Zoo abonnement aan te schaffen. Deze heb je er namelijk na 3x het park bezoeken al uit. Vergeet niet je korting te checken als jij voor losse tickets gaat!