DierenPark Amersfoort: Klim Alles-route

Klim alles route dierenpark amersfoort

 © DierenPark Amersfoort

 

Dierenpark Amersfoort is een plek in het midden van Nederland, waar avontuur en natuur samenkomen, vooral als je de "Klim Alles" route gaat verkennen! Dit is een superleuke manier om dichter bij de dieren te komen en een avontuurlijke klimtocht te beleven door het park. Ontdek DierenPark Amersfoort op een speelse manier.

 

Wat is de Klim Alles-route bij DierenPark Amersfoort?

De "Klim Alles" route is eigenlijk precies wat de naam zegt: je kunt echt overal klimmen! Het is een mix van wandelpaden en klimstructuren die je meenemen door de habitats van verschillende dieren. Je komt langs lemuren die boven je hoofd slingeren en gibbons die grappige capriolen uithalen in de bomen. Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt en stevige schoenen aanhebt. Het is ook slim om je camera of telefoon mee te nemen, want je kan heel wat coole foto's maken van dieren en mooie uitzichten.

 

De "Klim Alles" route begint bij de ingang van het park. Je begint met een snelle introductie, maar dan begint het echte avontuur! Je klimt door de bomen, langs de verblijven van allerlei dieren. Het hoogtepunt volgens ons is wanneer je oog in oog staat met gibbons en lemuren die letterlijk boven je hoofd slingeren. Er zijn ook plekken waar je even kunt uitrusten en genieten van het uitzicht over het park.

 

Ik kan je vertellen, mijn ervaring met de "Klim Alles" route was te gek! Het voelde echt alsof ik in de jungle was, met al die dieren om me heen. Het is superleuk voor kinderen en ook volwassenen kunnen er echt van genieten. Gewoon lekker doen dus!

 

Je komt onderweg van alles tegen, ik som het even voor je op:

 

- Trekvlot

- Touwbrug

- Ondergrondse gangen

- Houten burg

- Expeditie rivier

- Glijbaan

- Mysterieuze kerker

- Toren

 

DierenPark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort is dé plek waar avontuurlijke ontmoetingen met dieren samenkomen met een dag vol plezier! Of je nu een fan bent van nieuwsgierige apen of sluwe leeuwen, hier vind je het allemaal. Stap binnen en laat je verrassen door de wereld van dieren en avontuur! Dit park staat bekend om zijn interactieve ervaringen en innovatieve habitats. Het is echt een plek waar je dichter bij de natuur komt en je innerlijke ontdekkingsreiziger kunt laten gaan.

 

Begin je dag met een ontmoeting met de giraffen en de olifanten. Ze zijn enorm en toch zo sierlijk! Daarna kun je de "Klim Alles" route uitproberen. Het is avontuurlijk en educatief, perfect voor jong en oud. Dierenpark Amersfoort heeft niet alleen dieren uit alle hoeken van de wereld, maar ook leuke activiteiten zoals voederpresentaties en educatieve sessies. Leer meer over de leeuwen, ontdek hoe slim de orang-oetans zijn en vergeet niet om de tijgers te bewonderen terwijl ze rustig rondwandelen.

 

Mijn persoonlijke favoriet is o.a. het moment dat ik oog in oog stond met de brullende leeuwen. Het voelde alsof ik op safari was, maar dan in Nederland! Het park zorgt echt voor een onvergetelijke ervaring. Dierenpark Amersfoort is een topbestemming voor wie op zoek is naar een dag vol avontuur, dieren en plezier. Of je nu komt voor de "Klim Alles" route, de spectaculaire dierenshows of gewoon om te ontspannen tussen de prachtige natuur, dit park zal je zeker niet teleurstellen.