DierenPark Amersfoort Poep & ZOO

Dierenpark Amersfoort Poep en zoo

Kom in de voorjaarsvakantie van 2019 naar DierenPark Amersfoort en ma kennis met de drollen van olifanten, giraffen en de vogelflatsen.
Vind jij het ook een beetje vies? Snappen we! Bij DierenPark Amersfoort ligt heel veel poep van alle dieren en jij kunt er nu induiken en er alles over leren! Dit grappige event zal plaatsvinden van 16 februari t/m 3 maart 2019. Wist je dat er zelfs een echt poep-laboratorium zal zijn? Zeker langskomen dus!!!

Poep& ZOO

Wat kun je allemaal precies doen tijdens de Poep& Zoo dagen van DierenPark Amersfoort? Dat gaan we je vertellen!
Tijdens deze dagen kun je eens ontdekken hoe de billen van een olifant ruiken of ga je met je met je hand in een toiletpot. 
Waarom doen ze dit bij DierenPark Amersfoort? Ze willen jullie laten zien dat poep heel leerzaam kan zijn!
Zo kun je er bijvoorbeeld leren dat een tijger altijd zijn drollen in het water laat plonsen en dat vissen communiceren via scheten! Wij durven te wedden dat je dit nog niet wist!

DierenPark Amersfoort Poep-Lab

Er zal een echt poep-lab zijn bij DierenPark Amersfoort! De professor die hier druk aan zijn uitvindingen werkt heeft jouw hulp nodig! Help jij hem met zijn uitvinding om het milieu te verbeteren? Misschien krijg jij het met alle informatie die je hebt gehad tijdens de Poep&Zoo dagen voor elkaar om zijn machines te laten werken!

Tickets Poep& ZOO

Zijn jullie van plan om te komen naar die leuke event van DierenPark Amersfoort? Koop dan snel je tickets online! Als jij een bezoek brengt aan DierenPark Amersfoort mag je namelijk gratis een kijkje nemen bij Poep&Zoo!
Je hoeft dus naast je gewone entreekaart geen extra kaartje te kopen voor dit event.