Warme Winteravonden bij DierenPark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort kerstvakantie

Kom naar de Warme Winteravonden van DierenPark Amersfoort 2019

DierenPark Amersfoort organiseert van 27 t/m 30 december 2019 de Warme Winteravonden. Op deze avonden is het dierenpark omgetoverd tot een gezellige winterpark. Je ziet duizenden lichtjes, je kunt er lekkere warme chocolademelk drinken, er is livemuziek en een echte sleebaan! Het is dus zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan DierenPark Amersfoort op één van de dagen. Heb je het koud gekregen? Warm je dan op aan één van de kampvuren die op het park te vinden zijn. Je kunt in het park tijdens deze dagen heerlijke oliebollen, erwtensoep en stamppotten eten! Aan de innerlijke mens is dus ook goed gedacht.

Ook kun je meedoen aan de gratis speurtocht zodat je nog meer over de dieren te weten zal komen!

 


Waar: DierenPark Amersfoort in Amersfoort.

Wanneer: van 27 t/m 30 december 2019 tussen 16:00 en 20:00.

Entreeprijs: € 13,50 als je tussen 16:00 en 20:00 komt. Ben jij er al eerder? Dan mag je natuurlijk gewoon tot 20:00 blijven en hoef je geen extra kaartje te kopen. Heb jij een abonnement? Dan mag je gratis naar binnen en je mag een gratis introducé mee naar binnen nemen! Ook krijg je 10% korting op je eten en drinken in de restaurants. Let op: deze korting krijg je niet bij de aanwezige foodtrucks! Reserveren is niet nodig. Koop hier je entreekaart voor de Warme winterdagen.

 


Binnenkijken bij-route lopen tijdens de Warme Winteravonden

DierenPark Amersfoort heeft voor deze dagen een speciale Binnenkijken bij-route gemaakt. Deze route laat je door de warme binnenverblijven van de dieren lopen. Op deze manier kun je ook aardig wat van de dieren zien. Het kan zijn dat je soms even goed moet zoeken naar de dieren. Dit omdat het al avond is.

 

Kun je niet tijdens de Warme Winteravonden naar DierenPark Amersfoort komen? Kijk dan snel wat er nog meer de doen is in de kerstvakantie bij DierenPark Amersfoort! 

DierenPark Amersfoort kerstvakantie