DierenPark Amersfoort honden

DierenPark Amersfoort honden

Honden mogen mee naar binnen bij DierenPark Amersfoort, maar er zijn wel een aantal regels. Vergeet niet om ook je korting te claimen zodat je lekker voordelig een dagje weg kunt. 

Honden mogen mee, maar er zijn regels

Honden mogen gelukkig mee naar binnen bij DierenPark Amersfoort. Als één van de weinige dierentuinen in Nederland kunnen honden gezellig met het baasje mee. Wel moet jouw hond aangelijnd zijn. Ook is het slim om niet met een puppy of een overenthousiaste hond naar DierenPark Amersfoort te komen. Dit omdat er dan wellicht dieren kunnen schrikken. Door het park heen staan er verschillende drinkbakken zodat jouw hond even wat kan drinken tussen het wandelen door.

Ook staat er bij sommige plekken aangegeven dat de hond even buiten moet wachten, zoals bij de vogels. Doe dit dan ook echt niet. Deze dieren vinden het echt niet fijn als er een hond te dichtbij komt.

 

DierenPark Amersfoort

Deze mooie dierentuin vind je in het midden van Nederland, en is prima geschikt voor een dagje weg. Er zijn veel mooie dieren welke je kunt bekijken, maar ook zijn er leuke shows en zijn er voordekinderen genoeg speelplekken verdeeld over het dierenpark. Zo is er een klimroute en kun je een stuk van het park ontdekken met de waterfiets. En laten we ook zeker het Dinobos niet vergeten. Hier loop je langs allemaal levensgrote dino’s!

 

DierenPark Amersfoort korting

Heb jij nog geen tickets gekocht voor DierenPark Amersfoort? Wees dan slim, en check even gauw alle actuele kortingen die we voor jullie hebben gevonden. We hebben deze overzichtelijk op een rij gezet, zodat jij in één oogopslag kunt zien welke deal jou het meeste voordeel brengt. Je vindt alle DierenPark Amersfoort kortingen hier.