Dierentuin betalen per minuut

We hebben nou een briljante app gevonden om hoge korting te pakken op je dagje dierentuin, namelijk Tapperuse! Met deze app hoef je geen entreekaart aan te schaffen, maar betaal je per minuut. Ideaal als je even snel naar de dierentuin zou willen gaan en geen zin hebt om de volle entreeprijs te betalen. Tappen noemen ze dit. Wanneer kun je het beste gaan tappen?
  • Als je niet te lang zou willen blijven in de dierentuin.
  • Als je kennis zou willen maken met een dierentuin.

 

Hoe werkt deze app dan?

Deze app werkt ook nog eens heel makkelijk.
Het enige wat je hoeft te doen is de app Tapperuse te downloaden, aanvinken naar welke dierentuin je wilt gaan en de teller aan te zetten! Als je weer naar huis gaat moet je natuurlijk niet vergeten de teller uit te zetten. Je zult alleen betalen voor de tijd dat je bij de dierentuin bent. Je hebt dan ook geen entreekaart meer nodig! Je zult je uitje achteraf betalen via AfterPay. Je hoeft overigens geen klant te zijn van AfterPay. Dat is nog eens makkelijk en voordelig! Ook fijn om te weten, je zult nooit meer betalen dan de normale entreeprijs. Wat ook ideaal is, is dat je niet van tevoren de tickets hoeft uit te printen. Het enige wat je moet doen is naar de dierentuin gaan en de teller aan en uit zetten! Je kunt heel makkelijk zoeken op dierentuinen in de buurt of op dierentuin naam.
dierentuin entree betalen per minuut

Wat betaal je dan nu voor een uitje?

Wat je zult betalen per minuut is afhankelijk van verschillende factoren. Zo heeft het ermee te maken of je een volwassenen of een kind bent, op welke dag je gaat en hoe oud je bent. Dit is natuurlijk logisch, in het weekend zul je iets meer betalen dan op een doordeweekse dag. Als we kijken naar het Dolfinarium zien we dat je per minuut als volwassenen op een doordeweekse dag al vanaf € 0,10 cent per minuut naar binnen kunt bij het Dolfinarium! Bij Avifauna kun je zelfs al naar binnen vanaf € 0,06 cent per minuut! Tapperuse is een heel goed idee als je van plan bent om niet de hele dag naar de dierentuin te gaan. Zijn jullie wel van plan om de hele dag te gaan? Bereken dan even hoeveel je kwijt zult zijn met Tapperuse en vergelijk dit met de kortingen die er te krijgen zijn voor een dagticket. Vaak zien we dat je op deze manier nog voordeliger uit bent, maar check dit wel even voor de zekerheid!
 
TIP: Vind je het een beetje spannend? Je kunt in de app al even gratis oefenen in Tapperuse Land. Dit is gratis, maar dan weet je wel hoe de app werkt voordat je naar de dierentuin gaat.