Dierentuin korting kerstvakantie

Dierentuin kerstvakantie
Willen jullie graag een bezoekje brengen aan de dierentuin deze kerstvakantie? We zeggen doen! Er zijn een aantal dierentuinen die in de kerstvakantie leuke extra’s hebben en dat maakt het nog meer de moeite waard om een kijkje te gaan nemen bij een dierentuin rondom de kerstdagen. Willen jullie iets leuks met Sinterklaas? Kijk dan eens bij het Park van Sint in Ouwehands Dierenpark Rhenen.
 
LET OP: Sommige dierentuinen zijn helaas gesloten in de kerstvakantie. Welke dierentuinen gesloten zijn in de wintermaanden kun je hier allemaal lezen. Gelukkig zijn er nog heel veel dierentuinen die wel gewoon open blijven en waar jullie heen zouden kunnen gaan. Wij wensen jullie alvast heel veel plezier in de dierentuin tijdens de kerstvakantie

Kerstvakantie en de dierentuin

Sommige mensen moeten er niet aandenken, het bezoeken van een dierentuin in de wintermaanden. We houden er zelf wel erg van omdat het vaak een stuk rustiger is in de winterperiode en vaak zijn er leuke hoge dierentuin kortingen te krijgen. Dit maakt dat we graag in de wintermaanden naar de dierentuin gaan.  Rondom de feestdagen organiseren veel dierentuinen vaak leuke extra’s. 
Kijk hieronder maar eens.
 
  • Bij Dierenpark Amersfoort kun je naar de Warme Winteravonden rond de feestdagen. Deze speciale dagen zijn te bezoeken van 27 t/m 30 december. Op deze speciale dagen zal het dierenpark extra lang open blijven. In het park zie je gezellige kampvuurtjes, muziekoptredens en zijn er heerlijke hapjes! In het donker door Dierenpark Amersfoort lopen is extra leuk! Je kunt samen met de pinguïns gaan glijden vanaf de ijzige Sleebaan de Pinguïn-duik. Ook kun je kennis maken met Koning Winter het Woud en kun je naar de spannende verhalen luisteren van de knorrige meneer Scrooge! Je kunt een entreekaart kopen voor maar € 12,50 en dan mag jij tussen 16:00 en 20:00 het dierenpark in. 
  • Het Dolfinarium is nu gesloten, maar in de kerstvakantie gaan ze weer even open! Het hele park is dan mooi versierd met kerstbomen, vuurtjes en lichtjes. Je kunt een ontmoeting hebben met een IJskoningin en lekker spelen in het Indoor Winterspeelparadijs. Je koopt op het moment van schrijven al een entreekaart voor het Dolfinarium in de kerstvakantie voor maar € 15,- per persoon!
  • Bij Burgers Zoo organiseren ze deze kerstvakantie het bekende Pasar Malam. Deze Indische nachtmarkt kun je vinden in de Bush. Je kunt hier terecht voor heerlijke Indische gerechten, leuke stands met tropische producten en ook zullen er verschillende optredens zijn. Je kunt hiernaartoe van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019 (met uitzondering van 24, 25, 26 en 31 december en op 1 januari). Voor de kinderen is er een gratis programma waar ze aan deel kunnen nemen. Ook zal de Kids Jungle binnenspeeltuin geopend zijn tijdens de Pasar Malam. Ook mag je als bezoeker van Burgers Zoo een kijkje nemen achter de schermen bij Ocean, in de stallen van een aantal dieren zoals giraffen, zebra’s, gnoes en waterbokken. Komen jullie van 15:00 tot 20:00? Dan betaal je maar € 10,- per persoon. Als abonnementhouder mag je gratis naar Pasar Malam.