Naar de dierentuin in de kerstvakantie 2023

Betoverende Kerst in Dierentuinen:

Magische Belevenissen in de Kerstvakantie

De kerstvakantie is aangebroken, en wat is een betere manier om deze feestelijke periode door te brengen dan in de warme gloed van dierentuinen?

Ontdek de magie van de natuur en vier de feestdagen te midden van bijzondere evenementen in dierentuinen zoals de Light Nights bij Beekse Bergen en Ouwehands Dierenpark of wat dacht je van de sfeervolle Winteravonden bij Dierenpark Amersfoort? Er is genoeg leuks te doen voor aankomende kerstvakantie en laten wij nou ook nog eens goede kortingen gevonden hebben!


Light Nights bij Beekse Bergen en Ouwehands Dierenpark

De Light Nights is een adembenemende ervaring die de dierentuinen Beekse Bergen en Ouwehands Dierenpark transformeert in een winterwonderland. 's Avonds worden de parken verlicht met duizenden fonkelende lichtjes die zorgen voor een betoverende sfeer. De dierenverblijven krijgen een feestelijke make-over en er zijn speciale shows en activiteiten voor jong en oud.

 

De Light Nights is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een kans om te genieten van winterse lekkernijen, zoals warme chocolademelk en verse stroopwafels. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de kerststallen en andere kerstdecoraties die het park in een gezellige kerstsfeer hullen. Wij houden ervan!

 

 


Sfeervolle Winteravonden bij DierenPark Amersfoort

Warme Winteravonden DierenPark Amersfoort

 

DierenPark Amersfoort verwelkomt bezoekers tijdens de kerstvakantie met de betoverende Sfeervolle Winteravonden. De paden worden verlicht met schitterende lichtjes, en het hele park ademt een gezellige sfeer uit. Maak een wandeling langs de sfeervol verlichte dierenverblijven en bewonder de dieren die zich op hun eigen manier voorbereiden op de winter.

 

Tijdens de Sfeervolle Winteravonden zijn er speciale activiteiten gepland, zoals kerstknutsels en ontmoetingen met kerstfiguren. Het park biedt ook winterse lekkernijen, waaronder glühwein en smakelijke hapjes. Een bezoek aan DierenPark Amersfoort tijdens de kerstvakantie is een perfecte manier om in de feeststemming te komen.

 

Bekijk hier de kortingen voor DierenPark Amersfoort.

 


Praktische tips voor een onvergetelijk bezoek

  • Dresscode: Laagjes en warme kleding zijn essentieel voor een comfortabel bezoek aan de dierentuin in de winter.
  • Camera mee: Vergeet niet je camera mee te nemen om de magische momenten vast te leggen.
  • Programma checken: Controleer vooraf het programma van de Kerstverlichtingsshow en Sfeervolle Winteravonden om geen enkele speciale activiteit te missen.
  • Tickets online kopen: Om wachtrijen te vermijden, koop je tickets vooraf online.

 

Kortom, de kerstvakantie in de dierentuin belooft een betoverende belevenis te worden. Of je nu kiest voor de Kerstverlichtingsshow bij Beekse Bergen en Ouwehands Dierenpark of de Sfeervolle Winteravonden bij Dierenpark Amersfoort, je wordt ondergedompeld in de magie van het seizoen te midden van prachtige dieren en schitterende verlichting. Dus trek je warme winterjas aan, omring jezelf met geliefden en geniet van de feestelijke sfeer in de dierentuin deze kerstvakantie. Veel plezier!

 


Meer over de auteur Nicole