Dierentuin Rhenen

Dierentuin Rhenen

 

Dierentuin Rhenen, dan hebben we het natuurlijk over Ouwehands Dierenpark! Deze mooie dierentuin vind je in het gezellige plaatsje Rhenen in de provincie Utrecht. We vertellen jou graag meer over deze toffe dierentuin, en vergeet niet een kijkje te nemen bij alle kortingen die we hebben gevonden voor jou.

 

Dierentuin Rhenen, wat voor dieren wonen er?

Bij deze dierentuin in Rhenen is onwijs veel te doen en te zien. Je hebt hier zeker wel een dag nodig om alles te bekijken. Zorg dus dat je er lekker vroeg bent. Als we kijken naar de dieren die wonen bij deze dierentuin, dan beginnen we natuurlijk als eerste over de Reuzepanda’s die er wonen! Dit is namelijk uniek in Nederland. De dieren wonen in Pandasia, en hebben hier alle ruimte. Natuurlijk vind je bij deze dierentuin in Rhenen nog veel meer mooie dieren. Denk hierbij aan de bruine beren, apen, ijsberen, olifanten, giraffen en nog veel meer! Je kunt hier echt de hele dag dieren kijken.

 

Spelen bij deze dierentuin in Rhenen

Komen jullie met kinderen naar Rhenen? Dan zit je ook goed! In deze dierentuin kunnen jullie natuurlijk veel dieren bekijken, maar ook zijn er op verschillende plekken in de dierentuin toffe speelplekken. Als je de route volgt, kom je ze vanzelf tegen. 

RavotAapia Is de grootste speeltuin, en is overdekt. Buiten zijn ook een aantal leuke speeltuinen te vinden. Tip van ons, neem droge kleding mee voor de kinderen. ;-)

 

Dierentuin Rhenen, dagelijkse shows

Bij deze dierentuin in Rhenen zijn er elke dag toffe shows te zien. Je kunt hier zien welke shows er vandaag zijn. Zo is er een show met de zeeleeuwen, Bamboo Bill, Klanken van Pandasia en nog veel meer! De tijden van de shows vindt je ook via bovenstaande link, zo weet je zeker dat je geen show mist.

 

Eten en drinken bij deze dierentuin in Rhenen

Qua eten en drinken zit je bij deze dierentuin ook helemaal goed. Er zijn op verschillende plekken welke verdeeld op het park zijn, goede restaurants. Uiteraard mag je er ook altijd voor kiezen om zelf je eten en drinken mee te nemen. Deze kun je op verschillende plekken in het park dan nuttigen.

 

Entreeprijzen voor deze dierentuin in Rhenen

Onderstaande tarieven zijn geldig t/m 31 maart 2023 

     
0 t/m 2 jaar Gratis  
3 t/m 9 jaar € 24,00 p.p.  
Vanaf 10 jaar € 27,00 p.p.  
Studenten €24,50 p.p. (niet geldig in het weekend en tijdens vakanties)  
Groepstarief (vanaf 20 personen) €23,00 p.p.

 

Dierentuin Rhenen plattegrond

Als jullie binnenkort een bezoekje brengen aan deze dierentuin in Rhenen, dan is het handig als je alvast een beetje weet waar wat zit in het dierenpark. We hebben voor jullie alvast de plattegrond gevonden. Je vindt de plattegrond van Ouwehands Dierenpark hier. 

 

Dierentuin Rhenen openingstijden

Als je op zoek bent naar de openingstijden van deze dierentuin, kun je het beste even hier kijken. De openingstijden zijn namelijk niet elke dag hetzelfde. Zo weet je zeker dat je de meest actuele informatie te pakken hebt, en niet voor een dichte deur staat. 

 

Dierentuin Rhenen adres

Ouwehands Dierenpark Rhenen
Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen