Top 9 kortingen krokusvakantie

Dierentuin korting krokusvakantie voorjaarsvakantie

Bezoek de dierentuin in de krokusvakantie van 2020

De krokusvakantie komt eraan, dus de kinderen zijn weer lekker een weekje vrij! En wat ga je nou doen met de kinderen in de krokusvakantie? Bezoek eens de dierentuin. Veel dierentuinen hebben leuke kortingen online staan waar jij als bezoeker gebruik van kunt maken. Sommige dierentuinen zijn nog gesloten, zoals de Apenheul. Veel dierentuinen willen graag dat jij een bezoekje komt brengen, profiteer hier dus van! Gaan jullie geen carnaval vieren of op vakantie naar de wintersport? Lees dan snel verder om te zien welke kortingen er allemaal te krijgen zijn op dit moment.

 

Actuele dierentuin kortingen

Op het moment van schrijven zijn er een aantal leuke kortingen waar jij gebruik van kunt maken. Het dierentuin seizoen is nog niet van start gegaan, maar toch is het prima te doen als je nu een bezoekje aan de dierentuin brengt. Wil jij graag naar een dierentuin welke deels of helemaal overdekt is omdat je bang bent voor een regenbui? Ga dan naar  Burger's Zoo, Sea Life of Beekse Bergen. Dit zijn dierentuinen welke prima te bezoeken zijn bij wat slechter weer. Bekijk hier welke dierentuinen je het beste kunt bezoeken met slecht weer. 

 

Beekse Bergen kaarten voor maar € 14,95

Koop je kaarten voor Beekse Bergen nu met een korting van maar liefst 43% per persoon. Normaal betaal je € 26,- om binnen te komen, maar met deze korting betaal je nog maar € 14,95. De kaarten die je koopt zijn geldig t/m 1 juli 2020. Voorlopig kun je dus nog gebruik maken van deze kaarten. Let op: deze korting zal niet lang online staan! Pak hier je voordelige kaarten voor Beekse Bergen.

 

Wildlands kaarten via de veiling

Wil jij een keer een bezoek aan Wildlands brengen? Dan kun je het beste even opletten nu. Het is namelijk zo dat er nu op dit moment een veiling actief is bij VakantieVeilingen. Hierdoor kun jij voordelig je entreekaarten scoren van Wildlands! Je kunt meebieden op tickets voor twee personen welke geldig zijn t/m 30 juni.  Je mag de kaarten ook in het weekend gebruiken. Wees slim en pak snel op deze manier voordelig jouw kaarten voor Wildlands! Bekijk hier de kortingen van Wildlands. 

 

Wildlands entree voor maar € 16,-

Yes, de Wildlands deal is weer terug op Social Deal! Je kunt nu een entreekaart kopen voor maar € 16,-.

Normaal betaal je € 27,50 per persoon om binnen te komen bij deze prachtige dierentuin. Je kunt de kaarten na aankoop gebruiken t/m 30 juni 2020. Ga je dus niet deze vakantie, dan kun je wellicht later gaan met deze top deal van Wildlands! Pak deze Wildlands korting hier.

 

Burger's Zoo € 6,- korting

Je kunt nu verschillende kortingen krijgen voor Burger's Zoo. Ook kun je meebieden in een veiling bij Ticketveiling. Er zijn dus verschillende manieren die jou korting geven op je tickets. Wees dus slim en bekijk voordat je weggaat al even welke kortingen je kunt krijgen, aan de kassa van Burger's Zoo zul je sowieso meer betalen dan dat je de tickets online koopt. Bekijk hier de kortingen van Burger's Zoo.

 

Ouwehands Dierenpark China Light 29% korting

China Light is dit jaar weer neergestreken bij Ouwehands Dierenpark. En laten wij nou een mooie korting van maar liefst 29% hebben gevonden voor je! Normaal betaal je voor een ticket € 17,50 en nu met deze korting betaal je nog maar € 12,50. Hou er wel rekening mee dat dit festival vooral buiten is. Met regen is dit dus niet echt een goed idee. Bekijk hier deze korting van Ouwehands Dierenpark. 

 

Dolfinarium 44% korting

Het Dolfinarium is weer open na de wintersluiting! Het is dus een goed idee om weer eens een bezoek te brengen aan dit park. Wist je dat je er naast dieren kijken ook heerlijk kunt spelen? Het Dolfinarium is een leuk, maar ook een educatief uitje. De kinderen leren er aardig wat als ze goed opletten! We hebben nu verschillende kortingen gevonden voor het Dolfinarium. Bekijk hier alle actuele Dolfinarium kortingen.

 

Dierenpark Zie-Zoo 35% korting

Dierenpark Zie-Zoo geeft 35% korting op de entreekaarten. Dit dierenpark is geen extreem groot park, maar erg leuk om een paar uurtjes rond te lopen. Normaal betaal je € € 10,- voor een entreekaart, maar nu betaal je nog maar € 6,50 voor je entreekaart. De voucher die je koopt is 3 maanden geldig na aanschaf. Bekijk hier deze Dierenpark Zie-Zoo korting.

 

Almere Jungle 35% korting

Almere Jungle heeft niet gauw een korting, maar nu hebben ze een korting van maar liefst 35% voor jou! De entree van Almere Jungle is al niet hoog, maar met deze korting ben je helemaal voordelig uit. Normaal betaal je € 5,45 voor je tickets, nu met deze korting betaal je nog maar € 3,- voor je ticket. Kijk even goed naar de verschillende kortingen die je krijgt. Er zijn namelijk verschillende opties waar jij gebruik van kunt maken. Bekijk hier de Almere Jungle kortingen. 

 

Boudewijn Seapark korting

Boudewijn Seapark ligt niet in Nederland, maar toch willen we deze korting graag met je delen. Misschien ben je er wel in de buurt op vakantie deze voorjaarsvakantie, of vind je het geen probleem om een stukje te rijden voor een dagje weg. Boudewijn Seapark is een park waar je de hele dag plezier zult hebben. De korting die je krijgt is maar liefst 35% per persoon! Dit is een aardige korting waardoor jullie lekker voordelig weg zouden kunnen gaan. Bekijk hier deze korting voor Boudewijn Seapark. 

 

Zijn dit alle kortingen?

Nee, er zijn nog meer kortingen te krijgen waardoor jullie voordelig een dagje weg kunnen gaan in de krokusvakantie. Hierboven staan een aantal kortingen waar je gebruik  van kunt maken en welke zeker de moeite waard zijn. Als je graag bij alle andere dierentuin kortingen wilt kijken, neem dan een kijkje op de pagina met alle dierentuin kortingen. Koop nooit je entreekaarten bij de kassa zelf, hier zul je altijd de volle mep betalen.