Dolfinarium in de winter

Dolfinarium winteropening
Het Dolfinarium sluit altijd de deuren in de winterperiode, maar gooit ze weer heel even open 22-12-2018 t/m 6-1-2019. Bezoek deze kerstvakantie met elkaar het Dolfinarium! Genieten van de sfeervolle kerstbomen, het warme kampvuur en de mooie lichtjes die je door het hele Dolfinarium heen ziet.
Je kunt op bovenstaande datums naar het Dolfinarium komen en genieten van een super leuk dagje uit in de kerstvakantie!
 
Waar: Het Dolfinarium
Wanneer: 22-12-2018 t/m 6-1-2019 behalve op 25 en 31 december en 1 januari.
Kosten: Met korting tickets te krijgen voor maar € 15,- per persoon! Bekijk hier alle Dolfinarium kortingen!

Dolfinarium winter

Het Dolfinarium heeft zoals je hebt gelezen een winteropening. In deze periode zal het hele park in een prachtige kerstsfeer gedompeld worden en daar kun je als bezoeker van genieten!
Door het hele Dolfinarium zullen mooie versierde kerstbomen staan en zullen er sfeervolle lichtjes hangen! 
Tijdens de winteropening van het Dolfinarium kun je natuurlijk een kijkje nemen bij alle dieren, maar je kunt er nog meer leuke dingen doen. Bekijk ze snel hieronder:
  • Je kunt Wally & Wiep in het echt ontmoeten.
  • Kom spelen in het indoor Winterspeelparadijs! Je kunt hier als je wilt uren springen op de springkussens, je eigen kerstbal inkleuren die je eventueel mag ophangen in de kerstboom bij het Dolfinarium in het kersthuis. Neem je de kerstbal liever mee? Let op: heb je een kerstwens? Schrijf hem erop en lever hem in bij één van de medewerkers van het Dolfinarium. Misschien komt jouw kerstwens wel uit!
  • Ga gezellige met elkaar op de foto in een winterlandschap.
  • Tijdens de winteropening is er een groot kampvuur waar je jezelf even lekker kunt opwarmen, warme chocolademelk kunt drinken en lekkere marshmallows eten

Dolfinarium korting

Willen jullie graag een bezoek brengen aan de winteropening van het Dolfinarium? Bekijk dan eerst even alle kortingen die er op dit moment zijn. Het is namelijk zo dat er eigenlijk wel het hele jaar door korting te krijgen is voor het Dolfinarium. Je kunt dus een hoop geld op je tickets besparen! Bekijk hier alle Dolfinarium kortingen.