Dolfinarium wintersluiting

dolfinarium wintersluiting

Het Dolfinarium sluit elk jaar rond eind oktober haar deuren voor een bepaalde periode. Dit jaar zal het Dolfinarium open zijn t/m 27 oktober. Maar niet getreurd, in de kerstvakantie zullen de deuren weer even opengaan. Namelijk van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020. Je kunt dan weer een bezoekje brengen aan dit leuke park. Let op: op 25 en 31 december 2029 en op 1 januari 2020 zal het park wel gesloten zijn! 

Wintersluiting 2019

Vaak zien we dat tijdens de wintersluiting het park weer even opgefrist wordt en vaak zijn ze ook druk bezig met het oefenen van de nieuwe show. Rond de feestdagen zal het Dolfinarium weer even opengaan en dan is het park magisch versierd met veel lampjes en kerstbomen. Heel sfeervol en leuk! Hou er wel rekening mee dat het park grotendeels buiten is, kleed je dus lekker warm aan!

Pak nog snel korting op je tickets

Als we kijken naar de kortingen voor het Dolfinarium, dan zien we dat je het hele jaar door wel een leuke korting kunt krijgen op je entreekaarten voor het Dolfinarium. De kortingen lopen ook vaak erg hoog op, meestal rond de € 12,

Je doet er dus goed aan om eerst eens even te kijken welke deals je kunt pakken voordat je ergens je entreekaarten gaat kopen. Je kunt hier de actuele kortingen bekijken.
Let op: Als je nu kaarten gaat kopen voor de winteropening, dan adviseren we je om even te wachten. De meeste kaarten die je nu kunt kopen zijn namelijk niet geldig in de winterperiode, maar alleen tot 27 oktober 2019. Vaak zien we dat er voor de winteropening wel een leuke deal online komt die jij kunt gebruiken. Wacht dus nog heel even met het kopen van je tickets voor deze periode!

Dolfinarium bezoeken

Het Dolfinarium is goed te bezoeken tijdens de winteropening. Dit omdat ze 5 overdekte locaties hebben waar jij kunt kijken naar de zeedieren en voorstellingen. Tevens zijn er een aantal restaurants welke overdekt zijn. Dus als het even wat minder weer is kun je je bij het Dolfinarium ook prima binnen vermaken! Weet je wat erg leuk is? Slapen bij de dolfijnen! Je slaapt dan met andere kinderen een nachtje in een ruimte waar je tussen de dolfijnen ligt. Dit is een programma voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Kun jij niet goed tegen de drukte? Dan adviseren we je om niet in de kerstvakantie een bezoek te brengen. Het kan namelijk in deze periode behoorlijk druk zijn. Als jij liever een wat rustigere periode opzoekt, ga dan eens in april, mei, september of oktober. De voorjaarsvakantie is vaak ook goed te doen qua drukte.

 

Dolfinarium winter