Gratis kans op een droomreis t.w.v. €3000,- bij Social Deal


Maak nu helemaal kosteloos kans op een droomreis ter waarde van €3000,-  bij Social Deal!

 

Deelnemen aan deze toffe actie is super makkelijk. Het enige wat je moet doen is even de Social Deal-app downloaden en je voucher te bemachtigen. Verwezenlijk je dromen en beleef de ultieme reis!

 

Het belastingvrije bedrag van €3.000,- wordt in contanten aan jou overhandigd en is volledig vrij te besteden. Heb je jouw droomreis al gemaakt? Gebruik het bedrag dan bijvoorbeeld voor die spiksplinternieuwe auto, verbouwing van je huis, vaatwasser of oven. Op woensdag 13 maart wordt de loting gehouden en het winnende lot wordt bekendgemaakt. 

 

Doe mee zonder zorgen, want jouw aankoop is 100% verzekerd. Grijp nu je kans en wie weet ga jij binnenkort op jouw droomdreis!


Dierentuin kortingen via Social Deal

Wij werken graag samen met Social Deal om jou de beste dierentuin kortingen aan te bieden! Ontdek een wereld vol plezier en avontuur voor minder geld. Dankzij deze samenwerking met Social Deal kunnen wij mooie deals en kortingen voor dierentuinbezoeken aanbieden, zodat jij en je gezin onvergetelijke momenten kunnen beleven zonder je budget te overschrijden. Of je nu op zoek bent naar educatief plezier voor het hele gezin of gewoon wilt genieten van een dagje uit, onze samenwerking met Social Deal zorgt ervoor dat je de beste deals krijgt. Je vindt alle kortingen van Social Deal terug op onze website.


Meer over de auteur Nicole