Gratis naar de dierentuin

Gratis naar de dierentuin
Gratis naar de dierentuin klinkt gek, maar is wel mogelijk! Veel mensen die naar de dierentuin willen vinden de entreekaarten aan de prijzige kant. En dit is helemaal zo als je met een groot gezin een bezoekje wilt brengen aan één van de dierentuinen in Nederland. Een dagje dierentuin met een gezin met twee kinderen loopt al gauw op naar de € 100,- En dan moet je ook nog wat eten en drinken tijdens jullie dagje weg. Groot gelijk dat je op zoek bent naar de beste manier om gratis tickets te krijgen voor een dagje dierentuin.
 
Er zijn verschillende manieren om gratis naar de dierentuin te gaan. We adviseren dan ook om ze allemaal even door te lezen zodat je zeker weten de beste manier pakt.

Gratis entree voor de jarige job

Ben jij jarig op de dag dat jullie naar de dierentuin zouden willen gaan? Dan heb je bij sommige dierentuinen gratis entree. Helaas doen niet alle dierentuin mee aan deze gratis entree actie. Kom je uit Antwerpen? Dan mag je op de dag van je verjaardag gratis naar binnen bij de Zoo van Antwerpen! Ook is het zo dat als je als jarige job je feestje viert bij sommige dierentuinen, je als jarige vaak gratis naar binnen mag!

Gratis naar de dierentuin bij een abonnement

Heb jij een abonnement van een dierentuin? Kijk dan snel of je wellicht bij een andere dierentuin gratis naar binnen mag! Kijk hier dus even goed naar! Ook is het vaak zo dat je een leuke korting krijgt op andere dierentuinen als je een abonnement hebt. Zeker de moeite waard om even naar te kijken. Zo krijg je bijvoorbeeld een leuke korting op Dierenrijk als je een abonnement hebt op Beekse Bergen. Natuurlijk is het ook zo dat je gratis naar binnengaat als je de abonnementskosten eruit hebt. Dit is meestal na een keer of drie al!

Gratis entree dierentuin via Kruidvat

Bij het Kruidvat hadden ze in 2019 een leuke actie. Het was namelijk zo dat je bij een aantal actieproducten gratis entreekaarten kon krijgen van sommige dierentuinen. Helaas is deze actie nu afgelopen, maar mocht hij weer actief zijn zullen we dat hier zeker vermelden!

Gratis naar Ouwehands Dierenpark via Blokker

Helaas is deze gratis entreekaart actie nu afgelopen, maar laatst was het zo dat je gratis bij Ouwehands Dierenpark bij binnen kon bij aanschaf van een Bourgini of Princess Traveller product naar keuze. 
We zien vaker zulke acties voorbij komen, dus check dit even goed online voordat je een actie misloopt. Heb jij een goede deal gevonden en staat deze hier niet bij? Laat het ons weten!

Gratis naar de dierentuin via Air Miles

Heb jij Air Miles gespaard? Dan heb je geluk! Het is namelijk zo dat als je Air Miles spaart je gratis naar de dierentuin kunt gaan. Niet alle dierentuinen in Nederland doen mee aan deze actie, maar wel een heleboel! Je kunt de Air Miles die je hebt gespaard inwisselen voor een dierentuin ticket. Nadeel is wel dat je aardig wat Air Miles gespaard moet hebben om op deze manier een gratis entreekaart te krijgen. Een voordeel is dat er ook voor kunt kiezen om een deel van je ticket met Air Miles te betalen.
 
Bij de volgende dierentuinen kun je een ticket kopen met je Air Miles:

Gratis naar de dierentuin via het WNF

Gratis naar de dierentuin kan bij een aantal dierentuinen ook als je lid bent van het WNF. Je bent dan een Ranger en een Ranger mag vaak gratis naar binnen. Niet alle dierentuinen doen mee aan de actie, maar wist je dat er ook een heleboel leuke dierentuin kortingen te krijgen zijn als je een Ranger bent? Zo krijg je al Ranger korting bij Dierenpark Amersfoort, Burgers Zoo en Diergaarde Blijdorp. Gratis naar de dierentuin als Ranger kan bij de volgende dierentuinen:
 
Vergeet niet om het bonnetje uit je Ranger boekje mee te nemen naar de kassa. Ook zullen ze bij de kassa vragen naar de Ranger pas. Neem deze dus ook mee.

Gratis dierentuinen in Nederland

Ze zijn er niet heel veel, maar er zijn een aantal dierentuinen in Nederland waar je op het moment van schrijven nog gratis naar binnen mag. En dat is natuurlijk mooi meegenomen! 
De dierentuinen waar je gratis naar binnen mag zijn niet extreem groot, maar zeker wel de moeite waard om een kijkje te gaan nemen als je in de buurt bent:
  • Vogelrevalidatiecentrum Zundert
  • Vlinderhof in Vleuten
  • Uilenshow van Dragonheart Flying Team in Enschede

Gratis dierentuin entree kinderen onder de 3 jaar

Heb jij een kind van onder de drie jaar? Dan heb je geluk! Bij de meeste dierentuinen hoef je dan namelijk geen entreekaart te kopen.
Neem wel even de ID kaart mee van je kind. Zo kun je bij de kassa van de dierentuin aantonen dat je kind echt nog onder de 3 jaar is. Je kunt op de website van de desbetreffende dierentuin kijken tot hoe oud je gratis naar binnen mag. Soms is het namelijk zo dat kinderen tot 2 jaar gratis entree krijgen en daarna niet meer.
 

Gratis entreekaarten via de Bankgiro loterij

Je moet er lid voor worden dus helemaal gratis is deze manier niet, maar deze deal is zeker de moeite waard om te vermelden. Je kunt nu lid worden van de Bankgiroloterij en dan ontvang je vier entreekaarten voor bepaalde dierentuinen. Op moment van schrijven zijn dit de volgende dierentuinen:
  • Artis 
  • Beekse Bergen
  • Apenheul
  • Blijdorp
  • Wildlands 
  • Ouwehands Dierenpark
  • Burgers’ Zoo

Dierentuin korting

Is het voor jou niet mogelijk om via bovenstaande deals gratis naar de dierentuin te kunnen? Neem dan zeker eens een kijken bij alle dierentuin kortingen die we voor je hebben gevonden. Er staan dagelijks erg leuke kortingen online waar je zo gebruik van kunt maken! Je ziet per dierentuin welke korting je kunt krijgen op onze website!