Kleine dierentuin Nederland

Kleine dierentuin nederland

Ben je op zoek naar een kleine dierentuin in Nederland? Deze zijn er genoeg en  zeker ook de moeite waard om te bezoeken! De meeste bezoekers van onze website geven de voorkeur aan een bekende en grote dierentuin, maar juist de kleine dierentuinen in Nederland zijn erg leuk en hebben vaak leuke verrassingen voor je in petto. Nederland heeft veel grote én kleine dierentuinen welke allemaal de moeite waard zijn om te bezoeken. Staat er een kleine dierentuin niet in onderstaande rij, maar hoort deze er wel tussen? Laat het ons weten zodat we deze lijst up-to-date kunnen houden voor jullie.

Veel mensen gaan graag samen een dagje uit naar de dierentuin. Of dit nu met het hele gezin is of een romantisch uitje met elkaar. In  de dierentuin is veel te doen voor jong en oud. Veel kleine dierentuinen in Nederland zijn wat onbekender en dat is jammer omdat ze echt de moeite waard zijn om te bezoeken. Om jou te ontzien hebben we hieronder alle kleine dierentuinen in Nederland staan die wij de moeite waard vinden om te bezoeken. 

 

Kleine dierentuin versus grote dierentuin

Wat is nou het verschil tussen een kleine en een grote dierentuin? Waarom zouden jullie echt eens een keer een wat kleinere dierentuin moeten bezoeken? Hieronder staan een aantal punten waarom wij vinden dat je eens een kijkje moet nemen bij een kleine dierentuin in Nederland.

  • Het is vaak rustiger in een kleine dierentuin, dus prettiger lopen.
  • Vaak is het zo dat een kleinere dierentuin wat persoonlijker is. Je kunt bijvoorbeeld eerder dingen vragen aan de verzorgers over de dieren die je ziet.
  • Entreeprijs is veel lager dan bij de grote dierentuinen. Dit is logisch, maar kan zeer fijn zijn als je bijvoorbeeld met een groot gezin een dagje uit wilt gaan.

Kleine dierentuinen korting

Ook de kleine dierentuinen geven regelmatig leuke kortingen. Vaak is de prijs van een kleine dierentuin al leuk, maar met een dierentuin korting zal deze nog leuker worden! Soms lopen de dierentuin kortingen op tot wel 70%, dus het is zeker de moeite waard om hier eens naar te kijken. Je kunt een korting pakken door mee te doen aan een spaarprogramma, maar ook kun je vaak kortingen gebruiken die ervoor zorgen dat je direct met een leuke korting naar de dierentuin kunt gaan. Je vindt alle actuele dierentuin kortingen hier.