Dierenpark Amersfoort herfstvakantie

DierenPark Amersfoort herfstvakantie

Let op, elk jaar geven wij dit artikel een update zodat jij precies weet wat er deze herfstvakantie te doen is bij DierenPark Amersfoort.


De herfstvakantie komt er bijna weer aan. Woon jij in het midden van het land? Dan krijgen jullie herfstvakantie vanaf  18-10-2019. Dierenpark Amersfoort ligt in het midden van het land en is zeker de moeite waard om te bezoeken deze herfstvakantie. Je kunt namelijk op DinoAdventures in de herfstvakantie bij Dierenpark Amersfoort. De dino's worden al onrustig en staan te popelen om jou te ontmoeten! En wat erg leuk is, in 2019 is er de speciale editie Dinoadventures extreme! Je kunt hier het beste niet aan meedoen als je onder de 6 jaar bent. Spring, ren, klauter en val tijdens de Dinoadventures Extreme bij DierenPark Amersfoort!

DinoAdventures in de herfstvakantie 2019

Dit jaar is er bij Dierenpark Amersfoort in de herfstvakantie de DinoAdventures. Vanaf 12 oktober kun je in dit dierenpark een echte dinobeveiliger worden. En dit is nodig want de huidige dinobeveiligers kunnen deze dagen wel wat hulp gebruiken om de dino's onder controle te houden. Let op, je kunt beter niet meedoen aan de DinoAdventures als je nog geen 2 jaar of ouder bent. De adventure zal ongeveer 20 minuten gaan duren. Als je naar Dierenpark Amersfoort komt in de herfstvakantie dan zul je door één van de dinobeveiligers meegenomen worden op een spannende V.I.P.-tour. De Dinoadventures vinden bij Dierenpark Amersfoort plaats van 12 t/m 27 oktober 2019. Je mag gratis deelnemen als je een entreekaart hebt gekocht voor het dierenpark. Je hoeft dus niks extra te betalen! 

Dierenpark Amersfoort korting

Ben je van plan deze herfstvakantie naar DierenPark Amersfoort te gaan? Bekijk dan snel de korting die er op dit moment is, zodat je lekker voordelig kunt deelnemen aan de DinoAdventures van Dierenpark Amersfoort. Kijk hier snel of deze Dierenpark Amersfoort korting nog te krijgen is!