Dierentuin meivakantie

Dierentuin meivakantie

Willen jullie deze meivakantie een bezoekje brengen aan de dierentuin? Goed idee! In de meivakantie is het vaak al lekker weer en dat maakt een wandeling door de dierentuin extra fijn. Ga lekker in de meivakantie een dagje naar de dierentuin en geniet van alles wat je ziet en van elkaar. Wat we zelf altijd erg leuk vinden aan deze periode is dat er met enige regelmaat een klein diertje ter wereld komt! Dit maakt je bezoek aan de dierentuin extra de moeite waard!

Als je de dierentuin in de meivakantie bezoekt dan is er vaak wat leuks te doen. Naast dat je kunt genieten van de mooie dieren zijn er vaak ook leuke evenementen die gehouden worden in de meivakantie. Dit doen ze natuurlijk omdat ze graag willen dat jij een bezoekje komt brengen.
Vaak zien we wel dat het in de meivakantie wat druk kan zijn in de dierentuin. Hou daar wel even rekening mee. Dit is echter geen probleem als je lekker de tijd hebt en nergens meer heen hoeft. 
Vaak is het ook zo dat Moederdag in de meivakantie valt. Erg leuk om op Moederdag met het hele gezin lekker naar de dierentuin te gaan. 

In veel dierentuinen is wat leuks te doen. Kijk maar eens hieronder:

Soorten dierentuin meivakantie

Je kunt ervoor kiezen om naar een dierentuin te gaan met één bepaalde soort dieren of naar een dierentuin met verschillende dieren. Welke keuze je hierin maakt, hangt helemaal af van je eigen wensen. Zo kun je bij het Dolfinarium naar dolfijnen kijken en bij Dierenpark Amersfoort naar allemaal verschillende dieren. Of breng een bezoek aan Burgers Zoo Arnhem! Ook altijd een erg leuke en fijne dierentuin om te zijn in de meivakantie. Diergaarde Blijdorp is ook een mooie dierentuin midden in de stad.

Meivakantie slecht weer

Helaas kan het ook zo zijn dat er in de meivakantie slecht weer is. Dan is het natuurlijk een stuk minder leuk om buiten te lopen. Maar wist je dat er ook aardig wat dierentuinen zijn die voor een groot deel overdekt zijn?
Neem eens een kijkje bij Sea Life Scheveningen of bij Burgers Zoo. Wat ook erg leuk is om te doen is om op safari te gaan in je eigen auto bij Safaripark Beekse Bergen! Lekker droog en op je eigen tempo genieten van de mooie dieren die je er kunt zien.

Welke dierentuin je ook gaat bezoeken deze meivakantie, we wensen je alvast heel veel plezier!