Naar Ouwehands Dierenpark in de meivakantie

Ouwehands Dierenpark meivakantie

De meivakantie komt eraan, en dan is het super leuk om een bezoek te brengen aan Ouwehands Dierenpark. En wij gaan je vertellen waarom we dit vinden! Het park is lekker ruim opgezet, en bij mooi weer loop je grotendeels lekker buiten. Ben je op zoek naar een goede korting? Klik dan verder via onderstaande button.

Wat te doen bij Ouwehands Dierenpark

Een dagje Ouwehands Dierenpark staat garant voor veel plezier. Er is zoveel te doen, dat je misschien niet eens genoeg hebt aan één dag. Hieronder gaan we een aantal highlights van het dierenpark omschrijven.

Pandasia:
Dit is echt wel één van de gaafste dingen bij Ouwehands, de reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya. In het Chinese gebouwde Pandasia kun jij ze zien, maar leer jij ook van alles over de reuzenpanda’s en de andere Aziatische diersoorten. Lees hier alles over Pandasia.

Expeditie Berenbos:
Wat wij erg bijzonder vinden, is dat er in het Berenbos bruine beren wonen. die vroeger mishandeld zijn. Nu ze hier wonen, hebben ze een onbezorgd leven. Je vindt hier een doolhof, brengt een bezoek aan het pittoreske dorp Karpatica en ontdek van alles over de beer. Lees hier alles over Expeditie Berenbos.

Gorilla Adventure:
Hier kun je “tussen” de gorilla’s spelen! Super leuk voor de kinderen en ouders om te zien. Je kunt hier spelen op 10 meter hoogte, of gewoon lekker op de grond. Lees hier alles over Gorilla Adventure.

RavotAapia:

Hier kunnen de kinderen uren spelen tijdens jullie bezoek aan Ouwehands Dierenpark! Neem wel droge kleding mee, want de kinderen kunnen hier met water spelen. Er zijn hier loopbruggen, glijbanen en een Jungle Express! Erg leuk om even een kijkje te nemen. Voor de ouders is er een terras waar je lekker even wat kunt eten en drinken. Lees hier alles over RavotAapia.