Ouwehands Dierenpark plattegrond

Gaan jullie binnenkort naar Ouwehands Dierenpark en ben je op zoek naar een plattegrond? Dan zit je hier helemaal goed. Wij hebben voor jou hieronder de plattegrond geplaatst zodat jij niet langer hoeft te zoeken. Bij het park zelf worden geen papieren plattegronden meer uitgedeeld, dit i.v.m. de duurzaamheid. Wel kun je bij binnenkomst de plattegrond op je telefoon zetten door de QR code te scannen bij de entree.

 

Ouwehands Dierenpark plattegrond

Waarom een Ouwehands Dierenpark plattegrond gebruiken?

Ouwehands Dierenpark is een vrij grote dierentuin, dus het fijn als je weet waar alles een beetje zit. Natuurlijk is er een looproute in het park welke jou langs alle dieren brengt, echter kan het handig zijn om bepaalde dingen van tevoren al even op te zoeken op de plattegrond. Denk hierbij aan plekken om de luiers even te verschonen, het invalidetoilet of waar de EHBO posten zitten. Ook is het handig dat je thuis alvast een route kunt uitstippelen als je niet alle dieren hoeft te zien. En natuurlijk is het ook gewoon erg leuk om op de plattegrond al even te zien wat er allemaal te doen is. En geloof ons, dat is bij Ouwehands Dierenpark echt een heleboel!

 

Ouwehands Dierenpark kortingen

Ben jij van plan om binnenkort naar Ouwehands Dierenpark toe te gaan, en heb je nog geen tickets? Dan heb je geluk! Er zijn namelijk vaak erg leuke kortingen te krijgen die zo maar eens kunnen oplopen tot 40% per persoon. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen bij alle actuele kortingen die wij hebben gevonden voor jou. Ze staan allemaal op een rij, dus je hoeft niet het hele internet af te speuren!

Wat is er allemaal te doen bij Ouwehands Dierenpark?

Zoals je op de plattegrond hierboven kunt zien, is er onwijs veel te doen bij Ouwehands Dierenpark. Of het nu regent of mooi weer is, bij dit park heb je genoeg te doen. Zo kun je een stuk overdekt pakken zoals Pandasia of bij de Bonobo's. Ook zijn er een aantal speeltuinen bij Ouwehands overdekt. Let op, in de speeltuin is een klein beetje water dus neem droge kleding mee voor de kids. ;-)

Het Berenbos is ook altijd erg leuk om doorheen te lopen! Erg indrukwekkend vinden onze kinderen dat altijd. Ook zijn er leuke shows, kun je een kijkje nemen bij de ijsberen, de leeuwen, olifanten en giraffen. Er zijn zoveel dieren hier, dat je eigenlijk aan één dag niet genoeg hebt. Wij wensen je alvast heel erg veel plezier bij Ouwehands Dierenpark.