Dierentuin prijswijzigingen

Dierentuin prijswijzigingen 2019

We hebben voor jullie ook dit jaar weer alle prijzen van de meeste dierentuinen online gezet. We zien dit jaar dat de meeste dierentuinen de prijzen weer iets hebben verhoogd. De ene dierentuin heeft de prijs omhoog gegooid met € 0,50 cent en de ander heeft er dit jaar maar liefst € 4,- bovenop gegooid. Wat we ook tot onze verbazing zien is dat WILDLANDS de prijs verlaagd heeft met maar liefst € 2,50 voor een volwassene en € 4,- voor een kind! Dat is dan weer een grote meevaller tussen alle prijsstijgingenBen je benieuwd naar alle prijswijzigingen? Lees dan snel hieronder verder!

Dierentuin die prijzen omhoog hebben gegooid

Elk jaar zijn er weer een aantal dierentuinen die de entreeprijzen omhoog hebben gegooid. Zo ook dit jaar weer. We zien dat alles duurder is geworden in 2019, dus de meeste dierentuinen zijn helaas genoodzaakt om de prijzen op te voeren om het rendabel te maken. Ook betaal je vaak elk jaar net ietsjes meer zodat de dierentuinen kunnen investeren en het zo voor jou als bezoekers dus nog leuker te maken. Als we kijken naar de dierentuinen in Duitsland zien we dat de entreekaarten een stuk goedkoper zijn dan hier in Nederland! Soms scheelt het wel 50% zonder kortingen en acties. In Nederland ben je in 2019 voor een dagje dierentuin als gezin met twee kinderen al gauw rond € 97,- kwijt en dan ben je alleen nog maar binnen! Dit kan veel goedkoper door gebruik te maken van de dierentuin kortingen die je op onze website kunt vinden. Je kunt er ook voor kiezen om naar een wat kleinere dierentuin te gaan. Dan ben je uiteraard veel minder kwijt dan bovenstaande. Wist je dat er ook kleine dierentuinen zijn waar je gratis naartoe kunt gaan? Dan ben je helemaal voordelig uit! Ook zijn er een heleboel manieren om gratis naar een dierentuin te gaan. 

Hieronder zie je een overzicht van alle dierentuinen die de prijzen hebben opgevoerd in 2019. Zowel de tickets voor volwassenen als voor de kids zijn bij sommige dierentuinen omhoog gegaan. Je ziet per dierentuin wat je meer moet betalen voor een entreekaart in 2019.

  volwassenen kinderen
Beekse Bergen + € 2,- + € 0,-
Best Zoo + € 0,50 + € 0,25
Blijdorp + € 1,50 + € 1,50
Dierenpark Amersfoort + € 1,- + € 0,-
Zie Zoo + € 0,20 + € 0,25
Dierenrijk + € 0,95 + € 0,95
Mondo Verde + € 4,- + € 4,-
SEALIFE + € 0,50 + € 0,50
Zoo Parc Overloon + € 0,45 + € 0,45

Dierentuinen die goedkoper zijn geworden

De meeste dierentuinen zijn dit jaar in prijs omhoog gegaan, maar gelukkig is er ook een dierentuin die is gezakt met de prijs! En dan hebben we het over Wildlands, een druk bezochte dierentuin in het noorden van het land met een toffe achtbaan! En daar zijn we als bezoekers natuurlijk erg blij mee! De reden waarom Wildlands gezakt is weten we helaas niet, maar we gokken dat ze dit hebben gedaan om meer bezoekers te trekken.

  volwassenen kinderen
Wildlands - € 2,50 - € 4,50

Dierentuinen die gelijk zijn gebleven met de prijs

Ook zien we dit jaar dat er dierentuinen zijn die gelijk zijn gebleven met de prijs. En dat vinden we natuurlijk ook erg fijn. Hieronder staan alle dierentuinen die dit jaar met de prijs niet omhoog zijn gegaan.

  • Burgers Zoo
  • Dolfinarium
  • Taman Indonesia
  • Zoo Veldhoven

Dierentuin kortingen 2019

Ook in 2019 zullen er weer veel dierentuinen zijn die een fikse korting geven op een entreekaart. Veel bezoekers laten een hoop geld liggen doordat ze simpelweg niet weten dat er hoge kortingen te krijgen zijn op de tickets. Hiermee ben je toch echt een dief van je eigen portemonnee! We zien namelijk regelmatig kortingen voorbij komen van wel 50% per persoon, dus het is zeker de moeite waard om hier even goed op je gemak naar te kijken. De kortingen kunnen per dag verschillen dus mocht je een goede deal zien, pak deze dan ook direct! Het is sowieso een feit dat je eigenlijk bij elke dierentuin een leuke korting kunt krijgen als je online via hun eigen website een entreekaart koopt. Je moet dus eigenlijk nooit je entreekaart bij de kassa zelf kopen, maar altijd vooraf! Ben je benieuwd naar alles actuele dierentuin kortingen? Klik dan snel verder!