Spaaracties dierentuinen weer terug

Deze kortingen willen we graag voor het weekend nog even met jullie delen, de spaaracties van de Jumbo, de Air Miles en Campina zijn weer terug! Je kunt deze kortingen niet zomaar pakken, maar je moet er even voor sparen. Deze zullen dus niet voor iedereen even interessant zijn, maar gelukkig hebben we nog veel meer toffe dierentuin kortingen gevonden voor jullie! Je vindt deze per dierentuin op de aanbiedingen pagina’s die we gemaakt hebben voor jullie. Vergelijk ook zeker even alle andere kortingen met elkaar, soms zijn er nog betere deals te krijgen! Je ziet ze door op de gekleurde link te klikken.

 

Dierentuin korting via Air Miles

Een tijd lang konden we geen kortingen krijgen via onze Air Miles, maar het kan weer! Sommige dierentuinen kun je zelfs gratis bezoeken als je genoeg hebt gespaard. Je ziet ze hieronder allemaal staan:

Dierentuin korting via Campina

Bij Campina kun je ook weer Eurosparen en korting pakken op dierentuinen. Op elke artikel van Campina staat een code, deze voer je in op de website van Campina en je kunt een korting pakken als je genoeg hebt gespaard! Voor onderstaande dierentuinen kun je tot wel 30% korting krijgen:

Dierentuin korting via Jumbo

Bij de Jumbo kun je al een aantal jaren achter elkaar sparen voor leuke kortingen op dagjes weg. En zo ook in 2022 staan er weer leuke kortingen online voor de dierentuinen. Hoe hoog jouw korting is, hangt af van welke dag jij gaat en hoever van tevoren je de tickets koopt. Je kunt een korting krijgen voor de volgende dierentuinen: