Dierentuin bezoek tijdens staking school

Dierentuin bezoeken tijdens staking

Aanstaande vrijdag 15 maart gaan een hoop scholen weer in staking voor een hoger salaris en een verminderde werkdruk. Het nadeel hiervan is dat veel kinderen in Nederland verplicht vrij zijn. Maar je kunt er ook een heerlijk dagje op uit gaan naar een dierentuin! Het weer is niet perfect voor alle dierentuinen, dus we adviseren je om naar een dierentuin te gaan waar je voor een groot deel overdekt kunt rondlopen. En deze zijn er genoeg in Nederland! Het voordeel van naar de dierentuin gaan met slecht weer, is dat het vaak niet zo druk is als met mooi weer. Maak hier dus mooi gebruik van op 15 maart 2019

Dierentuinen die overdekt zijn

Je bent op zoek naar een dierentuin die overdekt is zodat je vrijdag lekker naar de dierentuin kunt. In Nederland zijn een aantal dierentuinen voor een groot deel overdekt. Zo kun je bij onderstaande dierentuinen prima een dagje vertoeven als het regent of koud is.
 
  • SEALIFE Scheveningen: als je hierheen gaat zul je tijdens je hele bezoek lekker droog lopen, want alles bij SEALIFE is overdekt. We hebben op dit moment ook een leuke SEALIFE korting voor je! Bekijk hier de SEALIFE korting.
  • Burgers’ Zoo: deze dierentuin is voor een deel overdekt. Je zult hier dus ook een stukje buiten lopen, maar desalniettemin is dit een prima dierentuin om te bezoeken als het minder lekker weer is. Burgers'Zoo vind je in Arnhem en is een dierentuin waar je zeker de hele dag plezier zult hebben. Vergeet niet om droge kleding mee te nemen want in de Bush is ook wat water aanwezig. We hebben ook voor Burgers’ Zoo een leuke korting, pak hem hier!
  • Beekse Bergen: dit is ideaal omdat je kunt kiezen uit verschillende soorten safari’s tijdens je bezoek. Je kunt kiezen voor een bus, boot of autosafari zodat je tijdens jullie bezoek lekker droog zitten.Hou er wel rekening mee dat het met slecht weer wat drukker kan zijn bij de autosafari. Soms staat u dan wat langer stil tussen de dieren. Dit geef niks, want er is genoeg te zien om u heen!  Bekijk hier alle Beekse Bergen kortingen.

Dierentuin korting

Willen jullie graag een andere dierentuin bezoeken dan die hierboven staan? Neem dan zeker eens een kijkje bij alle actuele dierentuin kortingen. Er zijn aardig wat kortingen te krijgen voor de meeste dierentuinen, profiteer hier dus zeker van!