Weekendje Beekse Bergen

 

Weekendje Beekse Bergen staat garant voor een weekend vol met plezier en genieten. Ongeacht hoe oud je bent! Voor iedereen is er namelijk wel wat te doen en te zien bij Beekse Bergen. Even lekker samen een weekend weg is heerlijk om even op te laden en er weer tegenaan te kunnen. De vakantieparken van Beekse Bergen liggen allemaal in een natuurvriendelijke omgeving en zijn van alle luxe voorzien. Lees snel verder!

 

Wat te doen tijdens weekendje Beekse Bergen

Tijdens jullie weekendje bij Beekse Bergen zullen de dieren die er wonen op de voorgrond staan, maar er is natuurlijk nog veel meer te doen tijdens jullie verblijf. Je kunt natuurlijk op verschillende manieren op Safari. Denk hierbij aan de bus, de auto of de boot. Ook kun je lekker wandelend door het dierenpark. Of combineer ze allemaal tijdens jullie weekend weg! Ook kunnen dekinderen heerlijk spelen bij Speelland. Perfect voor als jullie een weekend weg gaan in de zomerperiode. Er is namelijk een strand waar volop speelplezier is. Er zijn glijbanen, waterfietsen, minicars, een minigolf baan en nog veel meer!


Accommodaties tijdens jullie weekendje weg

Bij Beekse Bergen kun je kiezen uit verschillende accommodaties, welke op verschillende parken staan. Tijdens jullie verblijf hebben jullie bij alle accommodaties gratis toegang tot het Safaripark en Speelland. We gaan jullie eerst uitleggen welke vakantieparken er zijn bij Beekse Bergen.

 

Lake Resort: het nieuwste vakantiepark bij Beekse Bergen! Hier kun je het outdoor leven ontdekken in een mooie bosrijke omgeving, aan het water en strand. Je overnacht hier in Afrikaanse sferen. Hier zijn veel outdoor, water- en speelactiviteiten. Op dit park kun je ook kamperen als je zou willen. Bekijk hieronder het filmpje van het Lake Resort. Klik hier voor meer info over dit vakantiepark van Beekse Bergen.

 

 

 

Safari Resort: wil jij graag tussen de wilde dieren slapen? Dan moet je een overnachting boeken op het Safari Resort! Hier slaap je namelijk tussen bijzondere diersoorten, hele gave ervaring! Het vakantiepark is volledig duurzaam en in 2023 is het Beekse Bergen hotel ook af, deze staat op het Safari Resort. Een mooi hotel welke prachtige, luxe kamers heeft! Klik hier voor meer info over dit vakantiepark van Beekse Bergen.

 

 

 

Beekse Bergen camping: zijn jullie gek op kamperen? Ook dat kan bij Beekse Bergen. Tijdens een kampeervakantie op Lake Resort Beekse Bergen kom je niks te kort! Heerlijk buiten zijn, één met de natuur en de kinderen die uren kunnen buiten spelen. Heerlijk! Heb jij geen zin om zelf alles mee te nemen voor jullie kampeervakantie? Dan kun je ook een safaritent huren bij Beekse Bergen. Er zijn er verschillende, van 6 tot 8 personen. Tijdens jullie verblijf op deze camping mag je gebruik maken van de faciliteiten van het Lake Resort. Klik hier voor mee info over kamperen bij Beekse Bergen.

 

Safaripark tijdens jullie weekendje weg

Tijdens jullie weekendje Beekse Bergen mag je onbeperkt gebruik maken van het Safaripark. Dit is super leuk, want hier is veel te doen. Er zijn verschillende soorten safari's waar je uit kunt kiezen. Zo kun je de autosafari, de bootsafari, de bussafari of de wandelroute pakken bij Beekse Bergen. Je kunt ze ook combineren, of de ene dag de ene en de andere dag de andere doen. Er wonen veel mooie dieren bij Beekse Bergen, denk aan giraffen, leeuwen, panters, olifanten en kamelen. Er wonen in totaal op het moment van schrijven 41  verschillende soorten dieren in het safaripark. Genoeg te zien tijdens jullie weekendje weg!

 

Korting pakken voor Beekse Bergen

Voor Beekse Bergen kun je vaak wel een leuke korting krijgen. Dit maakt jullie weekendje weg nog leuker! Zo krijg je bij Beekse Bergen bijvoorbeeld 15% korting als je jullie weekendje weg op tijd boekt. Willen jullie op korte termijn een weekend naar Beekse Bergen? Dan kun je een last minute korting pakken die jullie zo maar 25% korting kan opleveren! Ook is er een herhalingskorting voor als je al eens bent geweest, en ook krijgen abonnementhouders een leuke korting op hun overnachting. Ben jij op zoek naar een korting voor tickets van Beekse Bergen? Die hebben we voor jou gevonden, je ziet hier alle Beekse Bergen korting voor tickets.