Hoe je in 2022 korting pakt voor Wildlands

Wildlands kortingen op een rij

Wildlands is het hele jaar geopend, dus het zou tof zijn als we het hele jaar ook gebruik kunnen maken van een korting. We gaan het jou vertellen! We hebben alle Wildlands kortingen voor jou op een rij gezet, en je ziet ze hieronder! Let op, voor jouw bezoek moet je even reserveren bij Wildlands.

Wildlands korting Social Deal

We beginnen met de ticketaanbieder welke de hoogste korting geeft, namelijk Social Deal. De kortingen voor dierentuinen die we hier voorbij zien komen zijn altijd erg hoog. Zo ook voor Wildlands, op het moment van schrijven krijg je namelijk een korting van maar liefst 38% per ticket! Kijk snel of deze korting nog steeds actief is. 

Wildlands korting via een veiling

Wat ook voor een goede manier is om korting te pakken op tickets voor Wildlands, is door mee te gaan bieden op een veiling. Vaak zien we deze veiling van Wildlands bij VakantieVeilingen. Hij staat vaak niet heel lang online, dus als hij actief is wacht dan niet te lang met bieden. De kortingen kunnen hier zo maar oplopen tot wel 50% per persoon, en is dus zeker de moeite waard. Je dient er wel even rekening mee te houden dat bovenop jouw winnende bod nog administratiekosten komen. Deze ben je verplicht om af te nemen als je gewonnen hebt. Kijk snel ofer een Wildlands veiling actief is.

Wildlands korting via de ANWB

Ben jij lid van de ANWB? Dan heb jij geluk! Je krijgt dan op het moment van schrijven namelijk € 8,- korting per persoon. Dit is dus een aardig lekkere korting om te pakken. Helaas moet je wel echt lid zijn van de ANWB, je moet namelijk je lidmaatschapsnummer invullen bij het bestellen van je tickets. Gelukkig zijn er nog andere manieren om aan een Wildlands korting te komen als jij geen lid bent. Bekijk hier deze Wildlands korting van de ANWB.

Wildlands korting via de Postcodeloterij

Als lid van de Postcodeloterij krijg je elk jaar rond november de agenda thuisgestuurd. Deze agenda staat bomvol kortingen, en nu staat er ook een korting in voor Wildlands. De korting die je krijgt is € 3,50 per persoon, en je mag met maximaal 5 personen gebruik maken van deze korting. Op het bonnetje welke je vindt in de agenda staat precies hoe jij deze korting kunt gebruiken. Lees hier meer over deze Wildlands korting. 

Wildlands korting via de Vriendenloterij

Als lid van de Vriendenloterij zit je ook goed, je krijgt namelijk per persoon een korting van 25% op je tickets voor Wildlands. Met deze korting kun je maximaal 5 tickets kopen. Als je gebruik wilt maken van deze deal, dien je de tickets online te kopen en je VIP pas mee te nemen naar Wildlands om te laten zien dat je ook echt lid bent van de Vriendenloterij.

Zijn dit alle Wildlands kortingen?

Nee, er zijn nog meer Wildlands kortingen. Ook wisselen de kortingen per dag. We adviseren je dus om altijd een kijkje te nemen bij de pagina welke we speciaal hebben gemaakt voor Wildlands en welke bomvol staat met alle actuele kortingen. Je vindt deze pagina van Wildlands hier.