Win € 250,- dierentuin tegoed


Bij Tripper hebben ze weer een geweldige giveaway! Dit keer kun je een Beestachtige Avonturenpas winnen, waarmee je €250 Tripper tegoed krijgt om te besteden aan dierentuindeals. Om kans te maken, download je de gratis Tripper app en claim je een gratis voucher. De loting vindt plaats op 20 juni 2024 en de winnaar wordt die dag bekend gemaakt.

 

Om mee te doen, moet je een gratis voucher bemachtigen via de Tripper app. Alleen winnaars ontvangen een e-mail. De Beestachtige Avonturenpas is één jaar geldig en je kunt maximaal één voucher per persoon verkrijgen. Grijp deze kans en beleef avonturen in de mooiste dierentuinen met Tripper!

Klaar voor een avontuur in de dierentuin? Met de 'Beestachtige Avonturenpas' kun je de leukste dierentuinen ontdekken via Tripper tegen fantastische prijzen. Of je nu gaat met familie, vrienden of je partner, deze pas biedt een geweldige ervaring in de dierenwereld.

 

De Beestachtige Avonturenpas geeft je de vrijheid om dierentuinen te bezoeken wanneer je maar wilt, zonder je druk te maken over de toegangsprijzen. Van imposante leeuwen tot schattige pinguïns, deze pas opent de poorten naar een wereld vol bijzondere dieren. Geniet van onvergetelijke momenten en leer meer over de diverse diersoorten en hun natuurlijke leefomgevingen. Met de Beestachtige Avonturenpas wordt elk dierentuinbezoek een unieke belevenis.

 

Doe mee en bemachtig je gratis voucher! Op 20 juni 2024 wordt de winnaar van de loting bekendgemaakt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0