Welke dierentuinen zijn er deze winter open?

De herfst is aangebroken en de wintermaanden staan ook alweer bijna voor de deur. Veel dierentuinen blijven open, sommige met aangepaste openingstijden. Ook zijn er een aantal dierentuinen welke de deuren altijd even dicht doen in de winter. We gaan jullie vertellen welke dierentuinen er in 2022 in de winter gesloten zijn, zodat jij weet waar je heen kunt gaan!

Gesloten dierentuinen

Er zijn een aantal dierentuinen die voor nu even gesloten zijn. Je ziet hieronder om welke dierentuinen het gaat. LET OP: Het Dolfinarium zal de deuren wel weer even openen tijdens de kerstvakantie!

  • Apenheul: is tot april 2022 alleen geopend voor groepen.
  • Dolfinarium: is gesloten tot 26 december. Dan zullen de deuren even open zijn, om vervolgens weer dicht te gaan tot het nieuwe seizoen begint.
  • Vlinders aan de Vliet is gesloten tot eind februari.
  • Zoo Veldhoven heeft een wintersluiting van 1 november tot 1 maart 2020.

Dierentuinen deels gesloten

Ook zijn er een aantal dierentuinen die deels gesloten zijn, bijvoorbeeld doordeweeks. Welke dierentuinen dit zijn, zie je hieronder.

Dierentuin open

Ook zijn er nog aardig wat dierentuin gewoon open in de wintermaanden, je kunt dus gewoon heerlijk een dagje weg zonder voor een dichte deur komen te staan. Vergeet ook niet om je korting te pakken voor onderstaande dierentuinen! Wel kan het zijn dat ze een uurtje eerder dichtgaan, we adviseren dan ook om dit altijd even goed te checken bij de dierentuin zelf!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    ZMskyuza (maandag, 08 augustus 2022 23:14)

    1