Dolfinarium opent Waterpret

Dolfinarium waterpret

Nieuw bij het Dolfinarium, de toffe waterattractie ‘Waterpret‘! Eind juli heeft het Dolfinarium het waterpark geopend. Je kunt nu dus naast het genieten van de dieren ook uren spelen in het water als het mooi weer is!Het waterpark van het Dolfinarium beschikt over maar liefst 8 glijbanen!

 

Waterpret bij het Dolfinarium

Je kunt in deze waterspeeltuin uren spelen en je helemaal uitleven op veel waterglijbanen. 

Klim omhoog en roetsj met een hoge snelheid weer naar beneden. Ook aan de kleintjes is gedacht bij Waterpret. Er is namelijk ook een kleine glijbaan. Kom jij binnenkort naar het Dolfinarium en is het mooi weer? Vergeet dan niet om je zwemspullen mee te nemen!

Je kunt o.a.van de volgende glijbanen:

  • De Wal-rush
  • De Dolle Donut
  • De Zeevonk

Ligweide en terras

Naast zwemmen kun je ook even heerlijk ontspannen in het waterpark van het Dolfinarium. Er is namelijk een mooie ligweide welke rondom het waterpark ligt. Vergeet dus niet om je eigen strandhanddoek mee te nemen!

In dit deel van het Dolfinarium is ook een horecagelegenheid mét terras..

Goed om te weten

  •  Je kunt je omkleden bij de waterspeeltuin. Hier zijn namelijk toiletten en omkleed ruimtes.
  • Waterpret zal alleen open zijn met mooi weer. 
  • Je hoeft geen extra ticket te kopen. Je kunt met je entreekaart van het Dolfinarium gebruik maken van Waterpret.
  • Kinderen vanaf 3 jaar mogen gebruik maken van de glijbanen.