Dolfinarium korting 2019

Dolfinarium korting logo

Dolfinarium korting voor een goedkoop dagje naar het Dolfinarium in Harderwijk! We kunnen je verder helpen. Elke dag zoeken we voor jou het hele internet af zodat je altijd op de hoogte bent van de hoogste Dolfinarium kortingen. Op deze manier zul je nooit meer teveel betalen voor een entreekaart van het Dolfinarium. Een bijkomend voordeel is dat als je online je entreekaart koopt je ook de rij bij de kassa mag overslaan. Dat scheelt je weer een hoop tijd en dus kunnen jullie eerder genieten van de dieren die wonen bij het Dolfinarium. Hieronder zie je alle actuele Dolfinarium kortingen op een rij staan. We wensen jullie alvast veel plezier tijdens jullie dagje uit in het Dolfinarium! 

Dolfinarium TIP: heb je geen zin om in de rij te staan bij het Dolfinarium? Bestel dan een FastPass bij je ticket! Je hebt met deze pas zeker weten een plek bij het DolfijndoMijn, de WalrussenWal en het Zeeleeuwentheater. Ook kun je met deze pas onbeperkt gebruik maken van deze shows. Je moet de FastPass wel een dag van tevoren bestellen. Je kunt deze dan op de dag van je bezoek ophalen aan de kassa van het Dolfinarium. Bestel hier je FastPass van het Dolfinarium.


Dolfinarium 39% korting.

Je krijgt nu bij Social Deal een korting van 39% op je entreekaarten van het Dolfinarium.Dolfinarium korting dagtickets

Dolfinarium korting Dagtickets

Bij Dagtickets kun je nu voordelig je entreekaarten voor het Dolfinarium scoren. Je krijgt namelijk € 11,- korting op je ticket!Dolfinarium korting tripper

Dolfinarium korting € 11,-

Bij Tripper kun je nu maar liefst € 11,- Dolfinarium korting pakken!Dolfinarium korting online

Dolfinarium korting online

Bij het Dolfinarium zelf kun je nu een korting krijgen van € 10,- per persoon. Het is niet slim om je tickets aan de kassa te kopen. Dan zul je namelijk de volle entreeprijs betalen!Dolfinarium korting hotel

Dolfinarium korting hotel

Maak van jullie dagje Dolfinarium een mini break! Lekker een nachtje weg in plaats van een dagje. Kijk snel bij de leuke Dolfinarium arrangementen die er zijn.Dolfinarium korting zeehond

Dolfinarium korting van €11,- per persoon

Bij Dagtickets krijg je nu € 11- korting op je entreekaarten van het Dolfinarium. Dat is een korting van maar liefst 39% per persoon! Deze korting is zeker de moeite waard en je kunt hem zo gebruiken. je hoeft er niks voor te sparen of ergens lid van te zijn! Bekijk hier de Dolfinarium korting van € 11,- per persoon.

Dolfinarium korting € 10,- per persoon

Dolfinarium korting nodig? Dan moet je deze deal pakken! Je krijgt nu maar liefst € 10,- korting op je entreekaart van het Dolfinarium met deze toffe deal. Normaal zou je voor een entreekaart bij het Dolfinarium € 28,50 kwijt zijn aan de kassa. Met deze korting betaal je nog maar € 18,50 voor je entreekaart. Pak gauw deze hoge korting voor het Dolfinarium

Dolfinarium korting van € 11,- per persoon

We hebben een deal gevonden voor het Dolfinarium van maar liefst 39% per persoon. Normaal betaal je € 28,50 kwijt voor een entreekaart aan de kassa. Via de volgende link betaal je nog maar € 17,50 per persoon voor je entreekaart! Ga naar de Dolfinarium korting van 39% per persoon.

Dolfinarium korting via veiling

Regelmatig zijn er leuke dierentuin veilingen waardoor je wel heel voordelig naar een dierentuin kunt gaan. Zo is er nu ook een veiling voor het Dolfinarium. We hebben gezien dat als je deze korting pakt je vaak de hoogste korting kunt pakken. Regelmatig zien we Dolfinarium entreekaarten voor 50% korting de deur uitgaan! Een account aanmaken is helemaal gratis en meebieden ook. Heb je het winnende bod? Dan ben je wel verplicht om de veiling af te nemen. Hou er ook rekening mee dat er altijd € 5,- administratiekosten bijkomen als je een veiling wint. Vaak is dit dan nog steeds de hoogste korting die je kunt krijgen voor het Dolfinarium. Let op: regelmatig ligt deze veiling er eventjes uit. Hou het in de gaten!  Pak hier een hoge Dolfinarium korting via Vakantieveilingen

Dolfinarium korting i.c.m. een hotel

Wat we erg veel zien gebeuren is dat mensen een dagje Dolfinarium combineren met een overnachting in een mooi hotel. Je kunt niet bij het Dolfinarium zelf overnachten, maar wel vlakbij. Dit is ideaal want dan hoef je niet nog een lange rit te rijden naar huis, Ook maakt het jullie dagje uit helemaal compleet. Ga heerlijk dineren in Harderwijk en duik ontspannen je bed in!

Dolfinarium korting met een groep

Als jullie met een groep naar het Dolfinarium gaan, zul je ook een leuke korting krijgen. De groep moet uit minimaal 15 personen bestaan wil je gebruik kunnen maken van deze korting. Hou er rekening mee dat kinderen onder de twee jaar geen entreekaart nodig hebben! Je zult dus met minimaal 15 mensen van boven de 3 jaar naar het Dolfinarium toe moeten gaan. Deze korting is ideaal voor als je wilt komen met de hele familie of vriendengroep. De korting kun je krijgen via de website van het Dolfinarium zelf. Bekijk het hier!

Dolfinarium korting Air Miles

Dolfinarium korting pakken als jij Air Miles spaart, is vanaf nu mogelijk! En de korting is nog aardig hoog ook. Wat je moet doen is 2.750 Air Miles inleveren en dan krijg je een entreekaart voor Dolfinarium helemaal gratis. Je kunt ervoor kiezen om een gratis kaartje te pakken, maar je kunt er ook voor kiezen om maar 895 Air Miles in te leveren. Als je hiervoor zou gaan dan moet je wel zelf € 10,- bijbetalen. Het enige nadeel hiervan is wel dat je Air Miles moet sparen. Doe je dit niet dan zul je naar een andere Dolfinarium korting moeten kijken. We hebben er genoeg dus er zit vast een goede deal tussen voor je!

Dolfinarium korting ANWB

Ben je lid van de ANWB? Dan kun je nu een toffe Dolfinarium korting pakken! Je zou normaal voor een entreekaart van het Dolfinarium € 28,50 betalen. Maak je gebruik van deze Dolfinarium korting dan betaal je maar € 14,50 voor een entreekaart van het Dolfinarium. Je krijgt dan een korting van maar liefst € 14, per persoon! Je moet wel je lidmaatschapsnummer invullen bij het bestellen, dus hou deze bij de hand!

 

Dolfinarium korting dolfijnen

Dolfinarium Harderwijk

Dolfinarium Harderwijk is een leuk uitje voor jong en voor oud. Het maakt niet uit hoe oud je bent, bij het Dolfinarium zul je je nooit een moment vervelen! Er is zoveel te doen en te beleven op één dag! Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa en dus zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Tijdens jullie dagje uit naar het Dolfinarium leer je van alles over de bijzondere dieren die wonen bij het Dolfinarium. Elke dag weer kun je aanschuiven voor de mooiste shows met de dolfijnen, de walrussen, zeehonden en zeeleeuwen! Bij het Dolfinarium hebben ze ook hele bijzondere bruinvissen. Zoek ze zeker even op als je er bent. Als je het durft, kun je hier dan gelijk de roggen en haaien aanraken. Durf je het? Het Dolfinarium heeft maar liefst 4 speeltuinen, 9 educatieve voorstellingen, vier leuke speeltuinen en sinds 2018 is er zelfs een hele nieuwe waterattractie bij het Dolfinarium welke je echt gezien moet hebben. Zoals je ziet, is er heel veel te doen en te beleven bij het Dolfinarium en moet je echt een keertje een kijkje nemen. Het Dolfinarium heeft ook een mooi strand waar je als bezoeker gebruik van mag maken. Het Dolfinarium grenst aan het Veluwemeer dus vergeet niet om je zwemkleding mee te nemen als jullie naar het Dolfinarium komen. Als we kijken naar de geschiedenis van het Dolfinarium dan zien we dat ze al heel lang bestaan. Ze gingen namelijk voor het eerst open in 1955. Dit werd toen gedaan door twee broers die starten met een leuke verzameling. Ooit zijn ze begonnen met alleen verschillende zeezoogdieren en dit hebben ze langzaam uitgebreid. In 1965 kreeg het de naam het Dolfinarium. Het Dolfinarium is erg bekend in Nederland en heeft dan ook jaarlijks vele bezoekers die een kijkje komen nemen.
Het Dolfinarium is een park dat nog steeds een groei doormaakt. Zo hebben ze bijvoorbeeld in het jaar 2005 een aantal verblijven helemaal verbouwd omdat ze aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen. Tevens kreeg toen ook de entree van het Dolfinarium een hele nieuwe look. Een nieuw logo kwam er toen ook uit. In 2013 hebben ze de grote koepel die je kunt zien bij het Dolfinarium helemaal aangepakt. In 2014 heeft Aspro Parks het Dolfinarium overgenomen.

Bij het Dolfinarium wonen veel dieren je mag bewonderen. Er is een mooi groot overdekt bad vol met roggen en vissen. Met een beetje geluk kun je er eentje aaien! Verder zijn er natuurlijk de dolfijnen en de zeehonden waar ze ook dagelijks de leuke shows meegeven.

Bij het Dolfinarium kun je o.a. deze dieren bekijken:

  • Walrussen
  • Gewone zeehonden
  • Californische zeeleeuwen
  • Roggen, haaien en vissen
  • Stellerzeeleeuwen
  • Bruinvissen
  • Dolfijnen
  • Grijze zeehonden

Ben je slecht te been? Bij het Dolfinarium kun je een rolstoel huren. Als je zou willen kun je ook een scootmobiel huren. Je moet hier wel voor betalen. Ook betaal je een borg. Het beste kun je hierover contact opnemen met het Dolfinarium zelf. Ook zijn er rolstoelen aanwezig welke je mag lenen. Deze staan bij de entree en je moet er € 1,- ingooien. Helaas kun je niks reserveren dus het is wel een risico. Kun je zelf bovenstaande meenemen? Dan zouden we willen adviseren om die mee te nemen.

Bij het Dolfinarium mogen geen huisdieren naar binnen. Het Dolfinarium wilt dit niet omdat het niet veilig is voor de dieren die wonen bij het Dolfinarium. LET OP: wil je naar het Dolfinarium komen met een hulphond? Deze zijn toegestaan bij het Dolfinarium, maar het moet wel een volleerde hulphond zijn. Je moet ook een erkenningscertificaat meenemen!

Bij het Dolfinarium hebben ze een aantal leuke verschillende Dolfinarium activiteiten. Hieronder staan er een aantal welke wij erg leuk vinden en graag met jullie willen delen. Doe onderstaande activiteiten met je kinderen en ze zullen je eeuwig dankbaar zijn! Het zijn erg leuke activiteiten die jullie bezoek aan het Dolfinarium onvergetelijk zullen maken!

Dolfinarium met overnachting Dit is erg leuk om te doen en maakt jullie dagje uit nog leuker! Combineer jullie dagje Dolfinarium met een heerlijke overnachting.

Ontbijten bij de dolfijnen. →Deze activiteit bij het Dolfinarium gaan jullie nooit meer vergeten! Je kunt vanaf nu namelijk gezellig ontbijten tussen de dolfijnen! 

Samen in het water met de dolfijnen. →Heb je altijd als een dichtbij een dolfijn willen komen? Nu kan dat bij het Dolfinarium! Je mag namelijk nu in het water bij de dolfijnen! 


Dolfinarium adres

Dolfinarium

Strandboulevard oost 1

3841 AB Harderwijk

Dolfinarium entreeprijzen

Volwassenen en kids vanaf 12 jaar:€ 27,50

Kids t/m 2 jaar: gratis

Kids 3 t/m 11 jaar:€25,00Deel jouw ervaring met het Dolfinarium hieronder met ons.

Commentaren: 0