Dierentuin korting door een abonnement aan te schaffen

Wist je dat je een leuke korting kunt krijgen bij verschillende dierentuinen als je bij de kassa je abonnement van een andere dierentuin laat zien? Veel dierentuinen werken samen met elkaar zodat je lekker voordelig een keer een dagje naar een andere dierentuin kunt gaan. Kijk dus snel of jouw abonnement je extra korting geeft! Soms krijg je korting op een dierentuin, maar regelmatig krijg je ook korting op pretparken en andere dagjes uit!

Dierentuin abonnement aanschaffen

Natuurlijk is het zo dat als je een abonnement aanschaft van de dierentuin waar jullie regelmatig heengaan, jullie al een leuke korting pakken. Het is bij een abonnement namelijk zo dat je deze er vaak na een bezoek of drie er al uit zult hebben. Dat houdt in dat je dan de rest van het jaar gratis naar de dierentuin zou kunnen gaan! Een abonnement kun je eigenlijk bij elke dierentuin wel aanschaffen. Zo kun je hier bij Beekse Bergen en Wildlands heel makkelijk een abonnement aanschaffen. Wees slim en bespaar op deze manier!

 

Extra korting met je abonnement

Oké, leuk! Maar hoe ga ik die extra korting krijgen dan? Nou, dat is heel makkelijk! Als je bij een dierentuin een abonnement heb aangeschaft krijg je vaak automatisch al extra korting bij andere dierentuinen. Ook is het zo dat je introducés ook een leuke korting krijgen. Hier hoef je zelf niet veel voor te doen. Zo zien we dat je bij een abonnement van Blijdorp 2 x gratis toegang krijgt tot Antwerpen Zoo. Als je een abonnement hebt van Beekse Bergen, krijg je zelfs korting op alle dierentuinen die aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen en ook nog eens 10% korting op de souvenirs die je koopt bij Beekse Bergen! Heb jij een abonnement bij Wildlands gekocht? Dan zit je helemaal goed! Je krijgt dan namelijk korting bij de Apenheul, Aqua Zoo, DierenPark Amersfoort, Burgers’ Zoo, Dierenrijk, Blijdorp, Dolfinarium, Avifauna, Zoo Parc Overloon en nog veel meer dierentuinen en pretparken! Zoals je ziet kan het echt de moeite waard zijn om een abonnement aan te schaffen. Alle voorwaarden lees je op de website van de desbetreffende dierentuinen. Kijk hier even goed naar en ontdek wat de voordelen zijn!

 

Is dit de beste manier om korting te pakken?

Op deze manier korting pakken is een slimme manier, maar onthoudt wel dat er soms erg goede kortingen te krijgen zijn via actiesites! We adviseren je altijd om even goed te kijken bij alle actuele kortingen zodat je zeker weet dat je de beste prijs zult betalen voor je entreekaart. Zo hebben we nu een deal gevonden voor Wildlands waarmee je maar € 15,- hoeft te betalen voor je entreekaart. Die korting zul je niet krijgen als je een abonnement van een andere dierentuin laat zien! Kijk hier dus even goed naar voordat je een dagje uit gaat.