Wildlands bezoeken in de kerstvakantie

Breng een bezoek aan Wildlands deze kerstvakantie! Normaal is Wildlands open tot 17:00, maar in de kerstvakantie kun je een bezoeken breng tot maar liefst 21:00!
Wandel door het park en geniet van alle lichtjes en versieringen die je ziet tijdens WILDnights bij Wildlands.

 

Wildlands bezoeken in het donker

Als jij naar de WILDnights komt, dan kun je door het park lopen terwijl de zon allang onder is gegaan. Dit maakt het extra leuk! Je kunt twee weken lang genieten van alle magie die je ziet bij Wildlands. Het park is sfeervol verlicht en er zijn gezellige kampvuurtjes waar je marshmallows kunt roosteren. Ook kun je lekker meezingen met de muziek spelende goudzoekers of geniet bij de Nijlpaardenpoel van de gave waterorgelshow!

Vergeet niet om je avond goed af te sluiten op het Kompasplein. Je zult dan namelijk een super toffe licht- en lasershow te zien krijgen!

Waar: Wildlands Emmen 
Wanneer: 21-12-2019 t/m 05-01-2020. Niet op 25 en 31 december 2019 en 1 januari 2020.
Entreeprijs: € 15,- online. Entree vanaf 16:00
€ 17,50 aan de kassa. Entree vanaf 16:00.
Ben jij al de hele dag in Wildlands? Dan hoef je geen extra kaartje te kopen voor de WILDnights.
Tijd: 16:00 tot 21:00

 


Let op, de route is anders dan normaal

Je zult een speciale route volgen als je een bezoek brengt aan Wildlands tijdens de WILDnights. Het is zo dat de meeste dieren gewoon gaan slapen zodra de zon ondergaat. Hou hier dus wel rekening mee! Je zult niet alle dieren kunnen zien die je overdag wel zult zien. Je kunt al vanaf 16:00 een bezoekje brengen aan de WILDnights. Als je dit doet zul je alles meemaken. Je zult de dierentuin zien, maar ook de mooie lichtjes en gezellige kampvuurtjes!