WILDnights in Wildlands

Dit jaar alweer voor de derde keer bij WILDLANDS, de WILDnights! Dit jaarlijks terugkerend event is een groot succes en trekt vele bezoekers.

Je volgt een route in het donker langs de sfeervolle en knetterende kampvuren. Loop je door de Serenga dan sta je ineens oog in oog met muziek spelende goudzoekers. Kom je ook?

Waar: WILDLANDS Emmen

Wanneer: van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019. Let op: op 25 en 31 december 2018 en 1 januari 2019 is WILDLANDS gesloten.

Hoe laat: 17:00 - 21:00 uur    Foodtrucks open op Kompasplein

17:00 - 21:00 uur    Werelden open

Kosten WILDnights: € 15,- per persoon vanaf 17:00. Ben jij een abonnementhouders? Dan mag je gratis naar binnen! Ben jij de hele dag al bij WILDLANDS? Dan betaal je niks extra als je blijft tijdens de WILDnights.

WILDnights in WILDLANDS

Elk jaar weer kleden mensen zich warm aan met een lekker muts op, een warme sjaal om en lekkere warme handschoenen aan. Het avontuur kan beginnen. Je loopt een aangepaste route door het mooie WILDLANDS heen. Tijdens deze route kom je onderweg gezellige kampvuren en sfeervolle muziek tegen.

 

Op het Kompasplein kun je terecht voor heerlijke gerechten want er is een echt openluchtrestaurant welke bestaat uit verschillende foodtrucks. Je kunt hier een borrel doen met een lekker hapje, maar ook een lekkere warme kop chocolademelk of glühwein drinken. Heb je trek gekregen? Dan zit je hier ook goed want je kunt namelijk een broodje pulled pork of warme hotdog halen.

Het is erg bijzonder om in het donker een wandeling te maken door 

WILDLANDS. Kijk of je in het donker de silhouetten van de prairiehonden kan onderscheiden en neem lekker plaats in het Prairiecafé terwijl je marshmallows boven het vuur lekker krokant maakt!

 

Loop je door de Jungola dan zul je de honderden krekels en fluitkikkers goed horen want als het donker begint te worden, zijn deze juist het actiefst. Stap in het bootje en laat je varen over de Rimbula River en wandel door de prachtige Jungle die in het donker nog mooier is.

 

Let op: Je ziet helaas niet alles van het dierenpark, maar er is een aangepaste route welke je door de Jungola, Animazia en delen van Serenga en Nortica zal leiden. Let er ook op dat sommige dieren gaan slapen zodra het donker zal worden. Sommige dieren zul je dus niet zien tijdens je bezoek aan de WILDnights.