Poep & ZOO DierenPark Amersfoort


Poep & ZOO is ook dit jaar weer te bezoeken in de voorjaarsvakantie. Duik je neus in een drol en kom er alles over te weten! Van 15 februari t/m 1 maart 2020 kun je eens een kijkje nemen bij alles wat met poep te maken heeft!

Poep & ZOO voorjaarsvakantie

Elk jaar in de voorjaarsvakantie organiseren ze bij DierenPark Amersfoort het leuke event Poep & ZOO. Zo ook dit jaar! Kom langs en leer van alles over poep. Het klinkt allemaal een beetje gek, maar wist je dat de verzorgers aan de hand van de dierenpoep veel kunnen opmaken over de gezondheid van de dieren? 

 

Wist jij bijvoorbeeld al dat bavianen smullen van olifantenpoep? Of dat de termiet elke 20 seconden een scheetje laat? Ook kun je tijdens Poep & ZOO een deuntje komen spelen op het scheetorgel en kun je de professor helpen in het Grote Poep-laboratorium!

 

Wat is er allemaal te doen?

Ben jij van plan om een bezoekje te brengen aan Poep & ZOO? Bekijk dan snel wat er allemaal te doen is.

  • Grote Poep-lab: duik in de wereld van poep samen met de professor. Hij heeft een machine, en met jouw hulp kan hij hem misschien aan de praat krijgen!
  • Kom lekker binnen spelen bij Restaurant de Buitenplaats. In het restaurant kun je spelen op het scheetorgel, je neus in de billen van een leeuw stoppen of met je hand in een wc pot! Geschikt voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.
  • Klim langs de dieren en laat je alles vertellen door de verzorgers. 

Goed om te weten

Poep & ZOO is gratis te bezoeken voor mensen die een bezoekje brengen aan DierenPark Amersfoort. Het is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.