WILDnights bij Wildlands Emmen

Wildnights emmen

De WILDnights gaan weer van start bij Wildlands Emmen! In de kerstvakantie kun je hier genieten van mystieke avonturen, het warme kampvuur, een sprookjesachtige park en een toffe avondexpeditie! Kom struinen door het park terwijl het al lekker donker is!

Wanneer zijn de WILDnights bij Wildlands?

De WILDnights zijn van 23 december 2022 t/m 8 januari 2023. Let op: op 31 december en 1 januari kun je geen bezoek brengen aan het park. De WILDnights zijn tussen 17:00 en 21:00 en je kunt hier speciale tickets voor aanschaffen. 

 

Wildlands avondexpeditie

Als je naar de WILDnights komt, kun je heerlijk wandelen door de verlichte jungle, of wat dacht je van varen over de Rimbula Rivier en in het donker door de toppen van het regenwoud klimmen! Opwarmen kun je bij het warme kampvuur en vergeet niet om marshmallows te roosteren! Hou jij van zingen? Dan kun je meezingen met de muziek spelende goudzoekers! Hou jij wel van een beetje spanning? Maak dan een ritje in het donker in de achtbaan Tweestryd! Om jullie dag compleet de maken, kun je ook nog genieten van de spetterende waterorgelshow!

Let op: de meeste dieren zullen tijdens jullie bezoek in slaap zijn. Dit omdat de dag-nachtritmes niet anders dan normaal zijn.