DierenPark Amersfoort meivakantie

Deze meivakantie staat bij DierenPark Amersfoort in het teken van uitwerpselen. Natuurlijk kun je ook gewoon een bezoekje aan de dierentuin zelf brengen, maar onze kinderen vonden het de vorige keer erg hilarisch om alles te leren over poep! Bij DierenPark Amersfoort is poep heel belangrijk, zo kunnen de verzorgers namelijk zien of het goed gaat met de dieren!

Op het moment van schrijven kun je een DierenPark Amersfoort korting pakken van maar liefst 34%. Vergeet hier dus zeker niet naar te kijken voordat je gaat.

DierenPark Amersfoort bezoeken in de meivakantie

Oké, het is een beetje een gek idee om met je handen door de poep te gaan, dat vinden wij ook. Gelukkig mag je dit wel met handschoentjes aan doen :-).
Als je binnenkomt bij DierenPark Amersfoort krijg je een gratis Poep-speurtocht welke ervoor zorgt dat je bij de poepprofessor uit zal komen. Bij restaurant de Buitenplaats vind je een heus Poeplab,hier kan de professor een poepmachine voor je laten draaien! Buiten staat een drollendraaier waar je een slinger aan kunt geven en je leert er van alles over poep door de schijtfeitjes! Ookis er een scheetorgel en kun je poeppluizen met handschoentjes aan. Durven jullie het aan?

DierenPark Amersfoort

Natuurlijk kun je ook een gewoon bezoekje brengen aan DierenPark Amersfoort, dit is namelijk al bijzonder genoeg! Neem een kijkje bij de Brillbeer, de apen, de tijgers en nog veel meer mooie dieren. Wat ook erg leuk is, is dat er nu veel dieren geboren worden bij DierenPark Amersfoort. Zo is er een stekelvarken geboren, een luiaardje en padhagedissen. Zeker leuk om dus een bezoekje te brengen aan DierenPark Amersfoort in de meivakantie!