Warme Winteravonden DierenPark Amersfoort

De kerstvakantie is de perfecte tijd om te ontdekken wat DierenPark Amersfoort allemaal te bieden heeft. Deze wereldberoemde dierentuin, gelegen in de Nederlandse stad Amersfoort, biedt bezoekers een unieke ervaring tijdens de Warme Winteravonden. DierenPark Amersfoort biedt een spannende en leerzame omgeving voor jong en oud.

Meer over de Warme Winteravonden

De Warme Winteravonden vinden plaats van 27 december tot en met 30 december 2022 en van 3 januari tot en met 6 januari 2023. Rond Oud & Nieuw zijn ze even gesloten. De Warme Winteravonden starten elke dag vanaf 15:00 en gaan door tot 20:00. Wat je kunt verwachten, zijn heel veel mooie lichtjes, mooie kerstbomen, heerlijke foodtrucks voor een hapje en een drankje, er is livemuziek en er is zelfs sneeuw!

 

DierenPark Amersfoort korting

Als je van plan bent om te gaan, dan is het slim om te kijken bij alle kortingen die wij hebben gevonden voor DierenPark Amersfoort. Op het moment van schrijven, is er een korting van maar liefst 39% per persoon! Het loont dus als je even doorklikt via onderstaande link, want je bent dan nog maar € 16,50 per persoon kwijt.  Heb jij een abonnement? Dan mag je uiteraard gratis naar binnen.