Bezoek DierenPark Amersfoort deze voorjaarsvakantie


Dierenpark amersfoort voorjaarsvakantie

Ontdek tijdens de voorjaarsvakantie (17 t/m 25 februari 2024) de boeiende Wilde Wildlife Week in DierenPark Amersfoort.

(onderaan deze pagina vind je een link met 35% korting!)

 

Terwijl je geniet van klauteren en glijden, krijg je inzicht in bedreigde diersoorten. Ontdek hoe je een rol kunt spelen in het beschermen van de natuur, zowel dichtbij als ver weg. Gedurende deze vakantie staat alles in het teken van natuurbeschermingsprojecten, gesteund door het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund. Jouw bezoek draagt bij aan het behoud van het leefgebied van de rode panda, het verwijderen van vergiftigde karkassen om hyena's gezond te houden, en het vergroten van de bewegingsvrijheid van giraffen op de Afrikaanse savanne.

 

En jij kunt een verschil maken! Geef tijdens jouw dagje uit je stem aan het dierenproject dat volgens jou extra steun verdient. Neem deel aan de kosteloze Kindercolleges en rondleidingen in DierenPark Amersfoort. Ontdek samen met je gezin alles over de natuur en leer hoe jij kunt bijdragen aan de bescherming ervan.


Dierenpark amersfoort voorjaarsvakantie 2024

Wat is er te doen bij DierenPark Amersfoort

Ontdek de activiteiten tijdens jouw bezoek:
- Geef jouw favoriete dierenproject een steuntje in de rug. Stem op de rode panda, hyena of giraffe op het Pretplein en maak kans op een rol in Carlijn's video. Het stembiljet krijg je bij de ingang.
- Laat je inspireren tijdens de gratis Kindercolleges, gehouden door experts die alles vertellen over dieren en natuur, zowel dichtbij als ver weg. Dagelijks om 12.00 uur (en extra op zondag om 13.00 uur) in de Salon van Restaurant de Buitenplaats.
- Volg de Wildlife-rondleiding vanaf het Fonteinplein, geleid door de Gids na het Kindercollege om 13.00 uur, langs de drie dierenprojecten.
- Verzamel stempels op de Wildlife-markt en ontvang een verrassing door langs de sfeerkramen van natuurorganisaties te struinen.
- Doe mee aan de Tekenworkshop met Jill op zaterdag 17 februari in de olifantenstal. Koop je ticket vanaf 16 januari om 14.00 uur (vol = vol) en teken samen met Jill Schirnhofer, bekend van Zapp, de rode panda, hyena en giraffe.
- Verken het DierenDoolhof en ontdek bedreigde diersoorten en hoe jij kunt helpen. Vind jij de weg?
- Win een kinderfeestje door zoveel mogelijk flesjes en blikjes in te zamelen en het project 'Adopteer Regenwoud' te ondersteunen.

Dierenpark amersfoort voorjaarsvakantie 2024

DierenPark Amersfoort korting

Wij zouden Kortingkaartjes Dierentuin niet zijn als we geen toffe korting hebben voor jullie! We hebben een korting gevonden van maar liefst 35% per ticket! Je tickets zijn dan geldig op de door jou gekozen dag.
Dierenpark amersfoort voorjaarsvakantie 2024

Meer over de auteur Nicole