Apenheul is de Dagpakker bij Actie van de Dag


Profiteer alleen vandaag van deze Dagpakker: Tickets voor de Apenheul met 38% Korting!

Grijp nu je kans en koop tickets voor de Apenheul met maar liefst 38% korting bij ActievandeDag. Deze exclusieve aanbieding, genaamd de Dagpakker, geeft je toegang tot een unieke ervaring in Apeldoorn, waar apen vrij tussen de bezoekers rondlopen en je talloze avonturen te wachten staan. Mis deze geweldige deal niet en beleef een onvergetelijke dag in Apenheul!Voorwaarden van deze actie

- Geldigheid: Je tickets voor Apenheul zijn geldig op de door jou gekozen tijd en datum, tussen 22 maart en 10 november 2024.
- Reserveren: Dit is verplicht. Na aankoop kun je een datum kiezen in de kalender. Controleer de 'beschikbaarheid' voor de actuele openingsdagen van Apenheul.
- Toegang: Neem je tickets digitaal of geprint mee voor toegang.
- E-ticket: Na betaling kun je je e-ticket(s) downloaden in je ActievandeDag-account. Ze worden niet per e-mail of post verstuurd.
- Kinderen tot 2 jaar hebben geen ticket nodig.
- Huisdieren mogen niet mee naar binnen de De Apenheul
- Parkeren kost per auto € 10,50
- Je kan tot 14 dagen na aankoop annuleren, mits je niet gereserveerd hebt.

De Apenheul

In dit groene natuurpark in de Veluwe kun je 35 verschillende aapsoorten spotten. Van de meer dan 300 apen lopen er zo'n 150 vrij rond tussen de bezoekers, waardoor je met je Apenheul tickets de apen van heel dichtbij kunt ontmoeten. Bezoek de voederpresentaties van de dierverzorgers, leef je uit in de speeltuinen en geniet van een leerzaam dagje uit. Apen lijken immers het meest op mensen, wat je bezoek extra bijzonder maakt.

Met de na-aap-opdrachten ontdek je op welke aap jij het meest lijkt. Ben je net zo sterk als een gorilla? Deze indrukwekkende dieren kunnen wel 180 kg wegen en zijn geboren leiders. Maak kennis met Banjoko, de nieuwste zilverrug, die vanaf zijn eigen eiland zijn gorillagroep leidt. Bezoek Apenheul met korting en verken dit bijzondere park in de bossen van Apeldoorn. Raadpleeg de Apenheul plattegrond om te zien waar je alle apen kunt vinden.

Met je Apenheul tickets draag je bij aan het beschermen van apen in het wild. Een deel van de opbrengst gaat naar het Natuurbehoudfonds van Apenheul, dat wereldwijd apen en hun leefgebieden beschermt. Koop je tickets bij ActievandeDag en geniet van korting op je bezoek aan Apenheul, terwijl je tegelijkertijd de natuur steunt.


Neem ook eens een kijkje bij onderstaande blogartikelen:


Meer over de auteur Nicole