Beekse Bergen soorten safari's

 Beekse Bergen soorten safari's
Kom naar Beekse Bergen en ontdekt welke safari’s er allemaal zijn! Je kunt ze namelijk allemaal doen tijdens je bezoek aan dit toffe dierenpark. Welke safari je ook kiest, ze zijn allemaal leuk om te doen. Ga je met je eigen auto? Of ga je liever wandelen? Of stap jij in de bus of boot? Het kan allemaal bij Beekse Bergen! En dat maakt een bezoekje aan dit toffe safaripark dan ook zo de moeite waard! Vergeet niet om hier een leuke Beekse Bergen korting te pakken!
 
  • Beekse Bergen autosafari

Beekse Bergen bezoeken met je eigen auto is iets wat je eigenlijk echt een keer gedaan moet hebben! Het is leuk en prettig, want je blijft tijdens de hele safari lekker in je eigen auto zitten. Ideaal als het wat minder lekker weer is! Wat ook een erg leuk voordeel van deze manier door het park heen gaan, is dat je dieren van heel erg dichtbij kunt bekijken. Je rijdt er tenslotte midden in! Kijk goed om je heen en zoek de leeuwen, giraffen en zwarte paardantilopen. Als je goed kijkt, zie je nog veel meer spannende en leuke dieren. Als je bent aangekomen bij de giraffen is de kans groot dat ze even aan je auto komen likken. Dat is wel erg leuk, toch? Halverwege de safari met je eigen auto kun je even de auto parkeren en een hapje en drankje nemen bij het Kongo Restaurant. Hier kunnen de kinderen ook even heerlijk spelen! 
  • Beekse Bergen wandelsafari 

Bij Beekse Bergen kun je er ook voor kiezen om de heerlijk wandelsafari te pakken. We adviseren je zeker om deze te doen als je bij Beekse Bergen bent. Zorg dat je schoenen aantrekt welke heerlijk lopen en geniet van alle leuke dieren die je ziet. Je loopt langs de leeuwen, olifantenhyena's, pinguïns en nog veel meer wilde dieren die wonen bij Beekse Bergen.
Je kunt deze route gerust lopen met de kinderen. Onderweg kom je namelijk leuke speeltoestellen tegen waar ze heerlijk op kunnen klimmen en klauteren. Ga je naar Beekse Bergen met een kind dat graag buiten de paden loopt? Laat ze dan de avonturenroutes pakken!
Tevens zijn er langs de verschillende voederpresentaties. Neem hierbij zeker even een kijkje! 
  • Beekse Bergen bezoeken met de bus

Beekse Bergen heeft nu ook de mogelijkheid gecreëerd om met de bus op safari te gaan. Je gaat tijdens deze bussafari op je gemak door het hele safaripark heen en ziet van alles! Wat erg leuk is aan de bussafari is dat de gids je van alles kan vertellen over de dieren die leven bij Beekse Bergen. Dit heb je niet tijdens de auto- of wandelsafari. Terwijl je in de bus allemaal mooie dieren ziet, kun je ook van alles voelen en proeven. Durf je dat stukje vacht aan te raken? Of dat hoopje poep? Het kan allemaal tijdens de bussafari van Beekse Bergen! De bossage bevat twee routes van 45 minuten.
  • Beekse Bergen bootsafari 

Wil je echt alles zien bij Beekse Bergen? Stap dan in de boot en ga op bootsafari! Tijdens deze leuke boottocht zie je aardig wat van Safaripark Beekse Bergen.
De boot vaart over het Victoriameer en brengt je langs allemaal mooie dieren.
Aan boord is een ranger die je van alles zal vertellen en laten zien over de dieren die bij Beekse Bergen wonen. De boottocht duurt ongeveer 30 minuten. Helaas kun je in de wintermaanden geen gebruik maken van de boot bij Beekse Bergen.
  • Beekse Bergen kanosafari

Dit is leuk! Ben je een beetje sportief? Ga dan de kanosafari doen bij Beekse Bergen! Dit doe je samen met een aantal andere Beekse Bergen bezoekers in een meerpersoons-catamarans. Dikke pret gegarandeerd! Terwijl je langs mooie dieren vaart is er een gids die je van alles zal vertellen over wat je ziet.