Beekse Bergen korting

beekse bergen korting 

Beekse Bergen korting

Willen jullie binnenkort een dagje naar Beekse Bergen gaan en zijn jullie nu op zoek naar de hoogste korting hiervoor? Dan zit je hier goed! We zoeken dagelijks naar de beste deals zodat jullie voordelig een dagje naar Beekse Bergen kunnen. Hieronder zie je verschillende Beekse Bergen korting staan die elke dag kunnen wisselen. Hou ons daarom goed in de gaten en vergeet ook niet om alle kortingen met elkaar te vergelijken. Bijkomend voordeel van online je entreekaart kopen is dat je de rij bij de kassa kunt overslaan!

Neem ook zeker eens een kijkje bij onderstaande websites als je op zoek bent naar een leuke Beekse Bergen korting. Regelmatig komen deze hier voorbij.

 

dierentuin korting tripper dierentuin korting actievandedag dierentuin korting vakantieveilingen dierentuin korting ad dierentuin korting ticketveiling

 

 

Beekse Bergen korting door bij Beekse Bergen zelf te kopen

Beekse Bergen korting kun je ook gewoon pakken op de website van Beekse Bergen zelf. Als je nu online je entreekaart koopt dan profiteer je van een leuke korting op je entreekaart en je kunt de rij bij de kassa overslaan! Kinderen tot 3 jaar mogen zelfs helemaal gratis naar binnen bij Beekse Bergen. Dat is dus een korting van 100%! Als je nu je entreekaart koopt dan kun je direct naar Beekse Bergen want je krijgt de entreekaarten gelijk in je mailbox. Vergeet de entreekaarten niet mee te nemen naar Beekse Bergen zelf!

Pak hier deze Beekse Bergen korting.

Beekse Bergen korting via Tiqets

Op het moment van schrijven kun je een leuke Beekse Bergen korting pakken via Tiqets. Hier verkopen ze entreekaarten vanaf € 24,- dus check snel of er een leuke korting voor jou inzit! Beekse Bergen korting via Tiqets.

Beekse Bergen korting via een veiling← Helaas is deze veiling nu even gesloten.

Beekse Bergen korting kun je ook pakken door mee te gaan bieden op een entreekaart in de veiling. Vaak zien we dat de kortingen in een veiling op kunnen lopen tot wel 50% korting. Dat is voor Beekse Bergen een erg hoge korting en dus zeker de moeite waard om eens te proberen. Meebieden is gratis, alleen moet je vaak wel administratiekosten betalen van € 5,- als je een veiling gewonnen hebt. Op het moment van schrijven kun je meebieden bij Vakantieveilingen op twee Beekse Bergen entreekaarten. Pak hier je Beekse Bergen korting via een veiling!

Beekse Bergen korting overnachting

Gaan jullie een dagje naar Beekse Bergen? Denk er dan eens over om een overnachting te boeken welke je aan jullie dagje uit plakt! Dit is erg leuk en ook nog eens ontspannen. Dit omdat je niet meer in de auto een lange weg naar huis moet rijden na jullie dagje bij Beekse Bergen. Je kunt ervoor kiezen om op het vakantiepark of Safari Resort van Beekse Bergen zelf te blijven, maar er zijn ook leuke arrangementen voor hotels welke in de buurt liggen van Beekse Bergen. Hier krijg je vaak een leuke korting! Bekijk hieronder waar je een overnachtig kunt boeken:

beekse bergen overnachting Boek hier een arrangement voor Beekse Bergen via Zoweg.nl
Afbeeldingsresultaat voor beeks bergen logo Boek hier een voordelig verblijf bij Safari Resort Beekse Bergen
beekse bergen hotel Boek hier een hotel in de buurt van Beekse Bergen via Zoweg.nl

Beekse Bergen korting jaarkaart 

Ga jij regelmatig naar Beekse Bergen? Dan zou een jaarkaart van Beekse Bergen wat voor jou kunnen zijn! Je kunt hier nu een Beekse Bergen jaarkaart kopen voor de beste prijs. Pak je kans en ga lekker het hele jaar door voordelig naar Beekse Bergen. Komen jullie ook regelmatig bij Beekse Bergen Speelland? Kijk dan eens naar een Combi pas. Hiermee kun je zowel bij het Safaripark als bij Speelland het hele jaar door onbeperkt naar binnen. Een hogere Beekse Bergen korting kun je haast niet krijgen lijkt ons. Kinderen vanaf 3 jaar hebben een Beekse Bergen jaarkaart nodig. Kinderen tot 3 jaar mogen nog gratis naar binnen bij Beekse Bergen. Komen jullie met een auto? Dan betaal je met een jaarkaart maar € 3,- voor het parkeren. Ook krijg je met je pas leuke kortingen op verschillende souvenirs die je in de winkels die je op het dierenpark kunt vinden bij Beekse Bergen kunt kopen. En dan is het ook nog eens zo dat je op vertoon van je Beekse Bergen jaarkaart korting krijgt op alle dierentuinen die aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. Dat zijn een hoop leuke extra's die je Beekse Bergen jaarkaart nog meer de moeite waard maken. Koop hier je Beekse Bergen abonnement met korting!

Beekse Bergen korting als lid van de ING

Nu een Beekse Bergen korting van € 7,50 als je lid bent van de ING.  Let op, er komen wel € 0,50 boekingskosten bij. Dan nog is dit een hele leuke korting op jouw Beekse Bergen entreekaarten. Bestel op de website van de ING jouw entreekaarten en verzilver deze via deze website. Je kunt dan aangeven op welke dag je naar Beekse Bergen toe wilt gaan en dan kun je een ticket kopen en naar Beekse Bergen gaan. Je krijgt de entreekaarten in je mailbox.

Beekse Bergen korting via Jumbo

Bij de Jumbo kun je al een aantal jaar sparen voor een leuke Beekse Bergen korting. Je doet boodschappen bij de Jumbo en bij elke € 10,- die je uitgeeft krijg je een spaarmunt. Met deze munt kun je op deze website een korting pakken. De kortingen kunnen oplopen tot wel € 15,- per persoon. De deals van 2018 liepen tot 6-1-2019, maar we verwachten in 2019 dat deze leuke spaaractie weer bij de Jumbo zal zijn.

Beekse Bergen korting via WNF

Ben jij een ranger van het WNF? Dan kun je nu maar liefst 25% korting op maximaal 4 entreekaarten van Beekse Bergen! Je kunt deze kaarten niet online kopen, maar bij de kassa van Beekse Bergen. Je moet wel even je Rangerpas meenemen en je kortingsbon uit het boekje dat je krijgt als je lid bent. Met deze korting kun je met een hele groep lekker voordelig naar Beekse Bergen.

Beekse Bergen korting via de Rabobank

Beekse Bergen korting kun je ook krijgen als je lid bent van de Rabobank. Je betaald dan per persoon nog maar € 19,- per persoon voor een entreekaart van Beekse Bergen. Dat is nog eens een leuke korting! We zien staan dat je 1 werkdag moet wachten voor je de e-tickets binnen zult krijgen. Hou hier dus rekening mee!

Beekse Bergen korting via de Postcodeloterij

Je kunt nu als je lid bent van de Postcodeloterij gebruik maken van de voordeelbon die in de voordeelagenda zit. Deze agena krijg je als je lid bent van de Postcodeloterij. Met deze kortingsbon betaal je nog maar € 17,50 per persoon en je mag nog eens drie mensen meenemen die ook bij Beekse Bergen naar binnen mogen voor maar € 17,50. Vergeet niet om je kortingsbon mee te nemen naar de kassa.

Beekse Bergen korting via de ANWB

Beekse Bergen korting kun je ook pakken als je lid bent van de ANWB. De korting die je krijgt als je lid bent is maar liefst 25% per persoon! Je kunt deze entreekaarten alleen bestellen via de website van de ANWB zelf en niet in de ANWB winkel. Hou wel je lidmaatsschapnummer bij de hand want deze heb je nodig als je de Beekse Bergen kaarten wilt gaan bestellen.

Beekse Bergen korting via de Bankgiroloterij

Beekse Bergen korting kun je ook krijgen als je lid bent van de Bankgiroloterij. Je krijgt dan namelijk een 25% korting voor maximaal twee entreekaarten. Je kunt dus nog iemand meenemen die lekker voordelig naar binnen toe mag. Je krijgt deze korting alleen als je aan de kassa bij Beekse Bergen je VIP-KAART laat zien. Vergeet deze dus niet, want zonder deze kaart krijg je echt geen korting.

 

 

beekse bergen korting

Beekse Bergen Safaripark

We zijn zelf groot fan van Safaripark Beekse Bergen. We komen hier graag en onze kinderen vinden het er altijd zo heerlijk. Je kunt bij Beekse Bergen namelijk heel erg veel kanten op. Je kunt kiezen uit de wandelsafari van 3,5 km, je kunt in de bus stappen die je in 2x 45 minuten het hele safaripark laat zien, je kunt op de boot stappen die in een half uur door het safaripark vaart of je kunt met je eigen auto door het safaripark rijden. Je ziet hier zoveel dieren dat je bijna niet genoeg hebt aan één dag! Bij Beekse Bergen kun je oog in oog komen te staan met buffels, olifanten, neushoorns, luipaarden en echte leeuwen! Als je een dagje naar Beekse Bergen gaat, doe je er goed aan om even bij alle Beekse Bergen deals te kijken op onze website. Het is namelijk zo dat er eigenlijk altijd wel een korting te krijgen is voor dit safaripark. Gaan jullie met je eigen auto op safari? Blijf dan wel zitten tijdens de rit door het safaripark! En blijf zeker even stilstaan bij de giraffen. Met een beetje geluk heb je een giraffe die je auto komt schoonlikken! Beekse Bergen is de moeite waard om te bezoeken en dat bleek wel toen ze in 2014 een award wonnen voor beste dierentuin! Beekse Bergen is het grootste dierenpark van Europa. Je ziet hier ruim 150 dieren in het wild rondlopen. Let op: huisdieren mogen niet mee naar binnen bij Beekse Bergen. 

Bij Beekse Bergen kun je tijdens je bezoek veel verschillende dieren zien. Dit is onder andere waarom het safaripark zo populair is. Je kunt bij Beekse Bergen de bekende Big Five bekijken en verder zie je bij Beekse Bergen leeuwen. luipaarden, neushoorns, olifanten en buffels. Ook zie je bij Beekse Bergen rode panda's, jachtluipaarden, giraffes, zebra's tijgers en nog veel meer! Het is erg leuk om de boot of de bus te pakken tijdens je bezoek want dan kan de gids jullie van alles vertellen over de dieren die er te zien zijn bij Beekse Bergen.

Lang geleden in 1968 is Beekse Bergen ooit begonnen als leeuwenpark. Het land was zo een 60 hectare groot en er liep een grote groep leeuwen op. Je kon hier toen al doorheen rijden met je eigen auto. Vanaf 1970 kun je bij Beekse Bergen ook andere dieren zien dan leeuwen. Beekse Bergen blijft zich vernieuwen waardoor het steeds meer de moeite waard is om er eens te gaan kijken en te genieten van alles wat je ziet.

Bekijk hieronder het Beekse Bergen Safari Resort

©Beekse Bergen

Op vakantie bij Beekse Bergen 

Beekse Bergen is een toffe plek om op vakantie te gaan. Je kunt kiezen uit het vakantiepark of het Safari Resort. Oké, we geven toe het is niet goedkoop, maar wel erg gaaf! Er zijn dan ook veel mensen die een verblijf boeken bij Beekse Bergen. Er is zoveel te doen bij Beekse Bergen dat we het niet zo gek vinden dat het een wat duurdere vakantie is. Je kunt er naar het safaripark, je kunt er spelen bij Beekse Bergen Speelland of een lekkere duik nemen in het overdekte subtropische zwembad van Beekse Bergen. Je kunt bij Vakantiepark Beekse Bergen kiezen uit een Jungalow, safaritent of blijf slapen in de toffe kidsjungalow.

Sinds kort kun je ook blijven slapen tussen de dieren van Beekse Bergen! Je accommodatie staat dan op slechts 15 meter afstand van alle bijzondere diersoorten die bij Beekse Bergen wonen. Durf jij het aan? Er kan je niks gebeuren, de dieren staan namelijk op veilige afstand. Als je overnacht bij het Safari Resort dan mag je natuurlijk ook onbeperkt het Safaripark en Speelland van Beekse Bergen ingaan. Je kunt op het Safari Resort ook een boomhut boeken. Wij zeggen doen! De boomhut is geschikt voor 6 personen. De lodges van het SafariResort zijn geschikt voor 6-8 of 14 personen. Het is dus ook mogelijk om met een grote groep naar Beekse Bergen te gaan.

TIP: wil je nog meer weten over Beekse Bergen? Kijk dan hier!


Bereken hieronder jouw route naar Beekse Bergen.

Laat hier jouw Beekse Bergen ervaring achter

3 Reacties

Lisa Vlissingen
25 December 2018 om 18:49
1
Beekse Bergen is de dierentuin die we al jaren bezoeken. We pakken dan vaak de autosafari en stappen halverwege vaak even uit zodat onze kinderen lekker even kunnen spelen in de speeltuin bij het restaurant. Soms is het wel erg druk en staan we in de file tijdens de safari. We nemen dan vaak wat lekkers en drinken mee zodat de kinderen zich lekker vermaken en niet gaan mopperen. We komen al jaren bij Beekse Bergen en zijn zeker van plan nog veel langer te blijven komen. Beekse Bergen is top!!!! Groet Lisa
Lize van Achterveld
01 February 2019 om 17:21
2
Beekse Bergen bezocht en we hebben een leuke dag gehad. Wat we erg fijn vonden was dat we tussen de safari met de auto door even konden uitstappen zodat de kinderen lekker even hun energie kwijt konden. De volgende keer boeken we een weekend weg ipv en dagje!
Lisette
25 March 2019 om 20:52
3
Beekse Bergen vinden we een top park omdat we hier een rondje kunnen maken met onze eigen auto en alle kinderen dus lekker in hun eigen stoeltjes kunnen blijven zitten. De kleinste viel zelfs nog even in slaap! We zijn van plan om van de zomer terug te komen naar Beekse Bergen en dan willen we de wandelroute eens proberen. Wat we ook fijn vonden was de parkeerplaats halverwege de route. Zo konden we er eventjes uit en wat eten en drinken. De kinderen hebben ook nog even lekker gespeeld. Nadeel is wel dat als het wat minder lekker weer is je in de file staat tijdens de safari. Trek er dus een lekker dagje voor uit als het wat minder mooi weer is.

Reageer

Annuleren
 
 
Het weer en regenradar Nederland
Weeronline.nl - Meer weer in Nederlandweeronline.nl Altijd jouw weer

Ook wij maken gebruik van cookies zodat onze website beter werkt. Dit doen wij om het verkeer op onze website te analyseren en voor de koppeling met social media. Wil jij ook graag dat onze website goed werkt? Klik dan op ja. Hiermee geef je ons toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in deze privacy- en cookieverklaring.