Beekse Bergen wat te doen

Wat te doen bij Beekse Bergen

Beekse Bergen, wat is er te doen?

Bij Beekse Bergen kun je natuurlijk op safari en oog in oog komen te staan met de wilde dieren. Maar wist je dat je nog veel meer kunt doen bij Beekse Bergen? Je kunt er spelen bij Beekse Bergen Speelland en zelfs overnachten als je dat zou willen! We hebben hieronder alle leuke dingen die je kunt doen bij Beekse Bergen neergezet.

Beekse Bergen safari 

Iedereen die bij Beekse Bergen komt gaat eigenlijk altijd op een safari. Je kunt verschillende routes kiezen die je door het mooie dierenpark leiden. Zo kun je gaan voor de wandelroute, de autosafari, de bussafari of de bootsafari. Het leukste zou natuurlijk zijn als je ze allemaal doet tijdens je bezoek aan Beekse Bergen. Zo weet je zeker dat je elk plekje en elk dier hebt gezien en je niks zult overslaan. Hou er wel rekening mee dat het bij slecht weer wel wat drukker kan zijn bij de autosafari.

Beekse Bergen Speelland

Beekse Bergen beschikt ook over een heel mooi Speelland welke erg goed te combineren is met een dagje safari. Je kunt bij Speelland mee dansen met Djambo, maar ook kun je er uren spelen. Is het mooi weer? Neem dan je zwemkleding mee! Je kunt een combiticket kopen zodat je lekker voordelig naar allebei de parken kunt. Sinds kort kun je bij Speelland ook terecht voor een Sup- clinic. Super cool! 

Beekse Bergen overnachten 

Je kunt er ook voor kiezen om heerlijk te overnachten bij Beekse Bergen. Zo weet je zeker dat je genoeg tijd zult hebben om alles te zien en te beleven. Je kunt bij Beekse Bergen kiezen uit twee vakantieparken: Safari Resort en het vakantiepark. Als je gaat voor het Safari Resort dan slaap je midden tussen de wilde dieren en zul je alles van heel dichtbij meemaken. Je kunt hier kiezen uit boomhutten, safaritenten en vrijstaande lodges. 
Ga je liever voor het vakantiepark? Dan zit je ook erg goed! Je slaapt dan midden in het bos en bent omringd door de prachtige natuur. Bij allebei de Beekse Bergen vakantieparken kom je niks tekort en kun je terecht voor dingen als zwemmen, eten en spelen. Ben je meer van het kamperen? Ook dat kan bij Beekse Bergen!
 
Naast bovenstaande dingen kun je bij Beekse Bergen terecht voor nog meer leuke dingen. Bij Beekse Bergen zijn verdeeld over het park ook erg veel leuke speelplekken zodat de kids zich even heerlijk kunnen uitleven. Kijk hieronder maar eens wat je nog meer kunt doen bij Beekse Bergen:
 
  • Fotoworkshop: kies de cursus die jij jou past en leer een hoop!
  • Gamedrive: leer de dieren van Beekse Bergen kennen in een open Land Cruiser!
  • Dagje Backstage bij Beekse Bergen: ontdek hoe de dag van een Ranger eruit ziet!
  • Rangercamp: overnachten tussen de wilde dieren in een tent!
  • Roofvogelsafari: maak op een leuke manier kennis met de prachtige roofvogels!

Beekse Bergen dingen organiseren

Ben je druk met het organiseren van een feest of meeting? Denk dan ook eens aan Beekse Bergen! Je kunt hier erg goed terecht als het gaat om zulke dingen. Ben je op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje of een familiefeest? Ook dan zit je bij Beekse Bergen erg goed. Willen jullie met de hele school op bezoek bij Beekse Bergen? Organiseer dan een schoolreisje. 

Beekse Bergen korting

Willen jullie binnenkort een bezoekje brengen aan Beekse Bergen? Bekijk dan eens alle actuele Beekse Bergen kortingen die we voor jullie hebben gevonden. Je kunt door hier gebruik van te maken aardig wat besparen op je entreekaarten of overnachting. Wil je graag blijven slapen bij Beekse Bergen? Bekijk dan eens alle aanbiedingen die er zijn.