Dierentuin korting deze zomervakantie

Dierentuin korting zomervakantie

Gaan jullie dit jaar lekker op vakantie in eigen land? Of misschien gaan jullie allemaal leuke dagjes uit. Vergeet dan zeker niet om eens een bezoek te brengen aan één van de mooie dierentuinen die je in Nederland kunt vinden. Er zijn dierentuinen welke groot zijn, maar ook de wat kleinere dierentuinen die we in Nederland hebben zijn zeker de moeite waard. Welke dierentuin het voor jullie gaat worden is afhankelijk van verschillende dingen. Willen jullie graag verschillende dieren zien of liever veel van dezelfde soort? Is het een mooie of een regenachtige dag? Hoeveel tijd hebben jullie om door de dierentuin heen te lopen? Dit zijn allemaal vragen die invloed kunnen hebben op jullie keuze.

We willen jullie graag een handje helpen door verschillende dierentuinen hieronder in te delen. Vergeet ook niet om onderaan de pagina je korting te claimen! Je ziet verschillende dierentuinen met kortingen op een rij staan!

Dierentuinen die wat kleiner zijn

Gaat jullie voorkeur uit naar dierentuinen die iets minder groot zijn? Die dus iets voordelig geprijsd zijn, maar waar je wel sneller bent "uitgekeken"? Dan zou je eens een kijkje moeten nemen bij de volgende dierentuinen. Wat wij persoonlijk leuk vinden aan een wat kleinere dierentuin, is dat er vaak wat meer persoonlijke aandacht voor de bezoeker is. Wees dan ook niet bang om je vragen te stellen aan de verzorgers die je ziet rondlopen, ze helpen je graag!

Dierentuinen die leuk zijn bij slecht weer

Wat vaak een nadeel is van een dagje uit in Nederland, is dat het maar zo slecht weer kan zijn! Nu hoeft dit geen probleem te zijn, want er zijn genoeg dierentuinen die helemaal of gedeeltelijk overdekt zijn. Zo kun je toch naar de mooie dieren kijken, maar zul je niet nat worden! Je kunt een kijkje nemen bij onderstaande dierentuinen:

Leuke extra's in de dierentuinen

Het is vaak extra leuk om in de zomervakantie naar een dierentuin te gaan omdat er vaak leuke dingen te doen zijn. Denk aan foodtrucks, langere openingstijden en kijkjes achter de schermen. Zo zijn er bij Blijdorp ook dit jaar weer de ZOOmeravonden. Op deze avonden kun je lekker lang rond blijven lopen in Blijdorp en er is veel leuks te doen! Dit maakt het allemaal nog leuker om in de zomervakantie op stap te gaan naar een dierentuin!

Dierentuin korting

Ben je van plan één van bovenstaande dierentuinen te bezoeken? Dan doe je er goed aan om eens te kijken of er wellicht een leuke korting is waar je gebruik van kunt maken. Op het moment van schrijven zijn onderstaande kortingen actief.