Dierentuin en pretpark weken bij VakantieVeilingen

Dierentuin weken
Het dierentuin seizoen ligt alweer voor de deur en daarom start op 31 maart bij VakantieVeilingen de pretpark en dierentuin weken. Dit houdt in dat jij nu met wel heel veel korting je dierentuin tickets kunt aanschaffen! Mensen hebben weer zin om er lekker op uit te gaan nou we de zon weer wat meer zien.
Er komen een aantal zeer mooie dierentuinen voorbij welke zeker de moeite waard zijn om eens te bezoeken.
Benieuwd welke dierentuin er meedoen? Bekijk ze hieronder!

Hoe kun je meebieden op deze dierentuin veilingen?

Het is natuurlijk mooi dat je op deze manier een hoge korting kunt pakken op je dierentuin kaartjes, maar hoe werkt het nou precies? Het is heel makkelijk om op deze manier aan je entreekaarten te komen, alleen moet je net even weten hoe. Wat je als eerste moet doen is even een gratis account aanmaken op VakantieVeilingen als je deze nog niet had. Je hebt deze nodig op mee te kunnen bieden op de dierentuin veilingen. Als je dit hebt gedaan kun je inloggen en mee gaan bieden op de veiling van de dierentuin waar jij graag heen zou willen gaan.
Even een paar tips voordat je gaat bieden:
  • zorg dat je nooit over de normale prijs van de entreekaarten heen gaat bieden.
  • Er komen eigenlijk altijd rond de € 5,- administratiekosten bij als je een veiling hebt gewonnen
  • Heb jij het winnende bod? Dan ben je verplicht om de veiling ook daadwerkelijk af te nemen. Ga dus niet klakkeloos op allemaal dierentuin tickets zitten bieden, maar wees serieus. Het zou zonde zijn als je zomenteen ineens heel veel dierentuin kaartjes aan je broek hebt hangen!
  • Hoe meer mensen er mee zullen bieden, hoe meer je zult betalen voor je tickets. Wees slim en ga meebieden op tijden dat er weinig mensen online zijn!

Welke dierentuinen doen er allemaal mee?

Ben je van plan om op deze manier een hoge korting te pakken op je dierentuin entreekaarten? Er zullen verschillende dierentuinen mee gaan doen aan de pretpark/ dierentuin weken. Het aanbod kan per dag verschillen en we adviseren je dan ook om een kijkje te nemen op deze pagina zodat je alle dierentuin veilingen ziet staan van vandaag. We weten dat je o.a. kunt gaan meebieden op entreekaarten voor het Dolfinarium, de Apenheul, Wildlands, Dierenpark Forestia en nog veel meer dierentuinen en pretparken.

Is dit de beste dierentuin korting?

Er zijn heel veel dierentuin kortingen waar je gebruik van kunt maken. Op deze manier zul je zeker gebruik maken van een goede korting. Of het ook echt de beste korting is, ligt eraan hoeveel je moet betalen voor je entreekaarten. Als je slim bent kijk je voordat je gaat bieden op de desbetreffende dierentuin even of er misschien nog een andere korting te vinden is. Je ziet alle actuele dierentuin kortingen hier. Op deze manier weet je zeker dat je nooit teveel zult betalen voor je dierentuin tickets.

Andere dierentuin veilingen

Staat de dierentuin van jouw keuze er niet tussen? Neem dan eens een kijken bij de dierentuin veilingen van TicketveilingHier staan weer andere dierentuinen tussen dan bij VakantieVeilingen!