Dierentuin bezoeken in de herfstvakantie

Dierentuin in de herfstvakantie

Let op, wij geven dit artikel regelmatig een update. Zo weet jij zeker dat je de kortingen voor de herfstvakantie van 2019 ziet.

De herfstvakantie komt er langzaam weer aan en weet je wat leuk is om te doen? Het bezoeken van een dierentuin! Vaak zie je dat het in deze tijd van het jaar het vaak een stukje rustiger is in de dierentuin en wat ook mooi meegenomen is, is dat je vaak een hoge korting kunt krijgen op je entreekaarten. Dit komt omdat deze periode van het jaar voor veel dierentuinen het "naseizoen" is en daarom kun je vaak een leuke deal pakken! Wat ook leuk is, is dat veel dierentuinen vaak veel leuke dingen organiseren in de herfstvakantie. Lees hieronder snel verder en pak de hoogste korting op je entreekaarten!

Er zijn op dit moment ook aardig wat entreekaarten te krijgen voor de dierentuin via een veiling. Er staan veilingen online voor Burgers’ Zoo, de Apenheul, hetDolfinarium en Mondo Verde. Neem dus zeker eens een kijkje bij VakantieVeilingen of Ticketveiling.

Dierentuin korting herfstvakantie 2019

Vaak zien we dat er hoge kortingen voorbij komen in deze tijd van het jaar. Veel dierentuinen willen graag dat je een kijkje komt nemen en geven daarom soms wel kortingen weg van 50% per persoon. Dit maakt het nog meer de moeite waard om een bezoekje te brengen aan jouw favoriete dierentuin in de herfstvakantie. De kortingen die we gevonden hebben voor jullie zijn momentopnames en we willen je dan ook adviseren om ons in de gaten te houden zodat je zeker weten de beste deal te pakken zult hebben en lekker voordelig een dagje naar de dierentuin kunt gaan! Bekijk hier alle actuele dierentuin kortingen voor de herfstvakantie.

Herfstvakantie, boek een dagje dierentuin

De herfstvakantie is een leuke periode om naar de dierentuin te gaan. Natuurlijk omdat je een leuke korting kunt pakken op je entreekaarten, maar er zijn nog een aantal leuke voordelen. Zo is het bijvoorbeeld in de herfstvakantie een stuk rustiger in de dierentuin dan in de zomermaanden. Dit is niet zo gek, want we lopen ook het liefst buiten met een lekker zonnetje. Kleed je lekker warm aan en geniet van deze mooie tijd van het jaar! Je kunt lekker op je gemak door de dierentuin lopen en je kunt alle dieren nu goed zien omdat het niet zo druk is. Wat ook een erg leuk voordeel van de dierentuin bezoeken in de herfstvakantie is dat er vaak leuke dingen te doen zijn! Zo kun je bij DierenPark Amersfoort van 12 t/m 27 oktober 2019 naar de Dinoadventures, kun je bij Burgers’ Zoo naar de Lego Bricks in de zoo en kun je bij ZooParc Overloon de dierenmatch doen!

Betaal je dierentuin bezoek per minuut

Er is nu iets nieuws! Je kunt nu bij de app Tapperuse je dierentuin bezoek per minuut aftappen. Oftewel, je bezoek per minuut betalen! Zo betaal je echt alleen wat je binnen bent bij dedierentuinenniet de volle entreeprijs. Dit is ideaal als je eventjes een kijkje wil gaan nemen bij de dieren, maar geen zin hebt om de hele dag in de dierentuin te blijven. Besluit je toch langer te blijven? Je zult dan nooit meer dan de entreeprijs betalen! Helaas doen nog niet alle dierentuin mee aan deze toffe manier. Je bekijkt hier bij welkedierentuinen je per minuut kunt betalen.

Zijn dit de beste kortingen?

De kortingen die je hierboven ziet zijn een momentopname. Het kan maar zo zijn dat een goede deal morgen ineens minder goed is. Zie je nu een goede dierentuin korting staan? Maak er dan snel gebruik van voordat hij zo weer offline is.